Logowanie

Zarejestruj się

Opłata jedniodniowa

Dodaj odpowiedź

Opłata jedniodniowa  
  silver_1983

Od: 2011-04-11

11 kwietnia 2011 20:40  
Witam
Chcę jechac na ryby z kolega który posiada tylko kartę wędkarską. Co należy zrobić żeby spokojnie mógł ze mna jechać. Okręg PZW Elbląg. Pozdrawiam

dariuszkrystosiak

Od: 2008-11-24

12 kwietnia 2011 09:58  
silver_1983Witam
Chcę jechac na ryby z kolega który posiada tylko kartę wędkarską. Co należy zrobić żeby spokojnie mógł ze mna jechać. Okręg PZW Elbląg. Pozdrawiam
 Jedynym wyjściem jest telefon do okręgu bo na chwilę obecną w każdym okręgu jest inaczej,poczytaj w najnowszym "WŚ" jak to wygląda ale i tam odpowiedzi nie znajdziesz.
Np. w okręgu białostockim możesz zapłacić na poczcie albo w necie za 1 czy za 3 dni wędkowania ale to że wysłałeś pieniądze nie oznacza że możesz wędkować.Potrzeba jest posiadania zezwolenia a takie zezwolenie można dostać w siedzibie okręgu.Odpada więc np. wędkowanie jedno dniowe w sobotę czy święto bo zezwolenia nie dostaniesz bo nie masz gdzie.Sugerowano mi żeby zapłacił tydzień czy dwa wcześniej i wtedy wyślą mi zezwolenie pocztą po otrzymaniu przelewu,jest to wyjście ale jak kogos najdzie spontanicznie?Jadę jutro albo za dwa dni?Nie ma opcji.
Tylko telefon do ZO i wyjasnienie sprawy u źródła.

sikawka

Od: 2010-01-30

12 kwietnia 2011 10:03  
Wszytkie dane masz na stronie okręgu: http://www.pzw.elblag.pl w zakładce składki.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi