| Opłata jedniodniowa | ||||
silver_1983
Od: 2011-04-11 Posty: 1 |
11 kwietnia 2011 20:40 | |||
| Witam
Chcę jechac na ryby z kolega który posiada tylko kartę wędkarską. Co należy zrobić żeby spokojnie mógł ze mna jechać. Okręg PZW Elbląg. Pozdrawiam |
||||
dariuszkrystosiak
Od: 2008-11-24 Posty: 566 |
12 kwietnia 2011 09:58 | |||
| Jedynym wyjściem jest telefon do okręgu bo na chwilę obecną w każdym okręgu jest inaczej,poczytaj w najnowszym "WŚ" jak to wygląda ale i tam odpowiedzi nie znajdziesz.
Np. w okręgu białostockim możesz zapłacić na poczcie albo w necie za 1 czy za 3 dni wędkowania ale to że wysłałeś pieniądze nie oznacza że możesz wędkować.Potrzeba jest posiadania zezwolenia a takie zezwolenie można dostać w siedzibie okręgu.Odpada więc np. wędkowanie jedno dniowe w sobotę czy święto bo zezwolenia nie dostaniesz bo nie masz gdzie.Sugerowano mi żeby zapłacił tydzień czy dwa wcześniej i wtedy wyślą mi zezwolenie pocztą po otrzymaniu przelewu,jest to wyjście ale jak kogos najdzie spontanicznie?Jadę jutro albo za dwa dni?Nie ma opcji. Tylko telefon do ZO i wyjasnienie sprawy u źródła. |
||||
sikawka
Od: 2010-01-30 Posty: 68 |
12 kwietnia 2011 10:03 | |||
| Wszytkie dane masz na stronie okręgu: http://www.pzw.elblag.pl w zakładce składki. | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum