| Pomocy -karta | ||||
|
Tomasz Kotarski Od: 2011-07-06 Posty: 3 |
06 lipca 2011 08:25 | |||
| Witam wszystkich,
Bardzo proszę o pomoc , mam problem tego typu ze posiadam karte wędkarską prawdopodobnie z koła ZREMB wrocław .Nie wiem czy to wogóle jeszcze istnieje ,karty nie opłącałem ok kilku lat.Teraz proszę o informacje co teraz jezeli chce wrócic , czy moge zmienic ,przejsc do innego koła z ta stara karta i wymienic? chyba nie musze jakis egzaminów od nowa pisac . Jakie są koszta powrotu , jakies zaległe skłądki?? jestem z wrocłąwia prosze o pomoc . Pozdrawiam Tomek |
||||
|
Radosław Działa Od: 2011-02-18 Posty: 18 |
06 lipca 2011 09:56 | |||
| Witam kolegę
Jeżeli masz starą kartę wydaną jeszcze przez koło to będzieś musiał zdać egzamin ponownie:) opłaty jakie cię czekają to koszt około 300zł całość czyli egzamin opłaty na wody okręgu |
||||
|
Tomasz Kotarski Od: 2011-07-06 Posty: 3 |
06 lipca 2011 10:38 | |||
| W takim razie NIECH ZYJE KŁUSOWNICTWO !!!
Pzdr Tomek |
||||
Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW
Od: 2008-10-01 Posty: 785 |
08 lipca 2011 07:14 | |||
| To chyba chodzi o legitymację członkowską PZW, a nie o kartę wędkarską, bo ta jest zarejestrowana w starostwie powiatowym właściwym dla miejsca zamieszkania i nadal jest ważna. Natomiast co do przynależności: to można się zapisać do PZW w nowym kole, tam opłacić wszystkie składki, wpisowe itd., a nastepnie zarząd tego koła wystąpi do zarządu dotychczasowego koła (jeśli ono jeszcze istnieje) o przesłanie kartopteki ewidencyjnej swojego nowego członka. | ||||
|
Radosław Działa Od: 2011-02-18 Posty: 18 |
08 lipca 2011 08:25 | |||
| Panie Antoni ale kolega może mieć jeszcze kartę którą wydawało koło które straciły ważność | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum