Logowanie

Zarejestruj się

Karta wędkarska i wszystkie opłaty

Dodaj odpowiedź

Karta wędkarska i wszystkie opłaty  
  Michał

Od: 2011-08-13

18 sierpnia 2011 13:02  
Witajcie! Przepraszam za nowy temat ale szukałem wszędzie i nie mogłem znaleść mam nadzieję że mi pomożecie.
Otórz mam 15 lat i mieszkam w Łukcie obok Olsztyna i chcę zdawać na karte wędkarska we wrześniu.
Chodzi oto ile trzeba mieć pieniędzy(ogólnie) ile dostane zniżki jakie dokumenty muszę miec przy sobie aby otrzymać wszystkie potrzebne kodumenty  i gdzie pokolei sie udawać po zdaniu egzaminu
Z góry dziękuje 
Michał

Michał

Od: 2011-08-13

18 sierpnia 2011 14:02  
Aha i czy moge zdawać na karte w Ostródzie w  Urzędzie??  

dvbs3

Od: 2011-11-26

23 grudnia 2011 19:38  
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica.

Grzegorz Kidawski musi odejść !!!
Precz z cenzurą !!!
Precz z reklamami i wyskakującym face !!!

Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki

dvbs2 napisał ;
22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj

dawid

Od: 2012-01-03

03 stycznia 2012 22:18  
Witam ja mam za niedługo 14lat
i chciał bym zrobic karte wędkarskom w katowicach chciałem aie dowiedziec ile zapłace i cy ktos z dorosłych 
musi byc ze mnom np muj brat jak bedzietez opłacał karte

Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW

Od: 2008-10-01

06 stycznia 2012 08:37  
Do 14 lat nie musisz posiadać karty wędkarskiej by móc wędkować, ale masz dośc czasu by dokładnie przeczytać Regulamin Amatorskiego Połowu Ryb i zapisane tam zasady wędkowania dla osób do lat 14, które są członkami PZW i, które nie są członkami PZW. Po 14 roku życia możesz przystąpić do egzaminu na kartę wędkarską w najbliższym sobie kole PZW i tam dowiesz się co do wysokości opłat za egzamin. Wydanie karty wędkasrskiej kosztuje: wyrobienie zdjęcia, opłacenie w starostwie właściwym dla miejsca zamieszkania 10 zł na wniosek o wydanie karty.  

Tomek Duda

Od: 2012-02-06

23 lutego 2012 08:44  
W olsztynie trzeba pojechac na baltycka 2 kolo jeziora dlugiego taki zolty budynek . Musisz sie nauczyc regulaminu pzw bedziesz mial test zdasz ten test dostaniesz kwitek i pojedziesz do wydzialu ochrony srodowiska kolo ratusza musisz miec przy sobie 10zl zeby oplacic karte. A mlodziezowa karta kosztuje na jeziora wadag klebarskie itp 80zl , a na jezioro krzywe 210zl tam niema mlodziezowej  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi