| Opłaty | ||||
axemoon
Od: 2011-09-02 Posty: 3 |
02 września 2011 20:13 | |||
| Na samym początku chciałem przywitać wszystkich formumowiczów.
Przyjechałem na śląsk na około 2 - 3 miesięcy i znajomi namawiają mnie na wyjazd nad zbiornik Kalety na ryby. Niestety nie mam opłaconej składki na ten okręg i chciałem się dowiedzieć jak mogę dokonać opłaty czasowej ( 3 dni ). Czy mogę to zrobić podczas kontroli na zbiorniku czy muszę się do kogoś zgłosić wcześniej. Pozdrawiam Kamil |
||||
|
okon60 Od: 2011-08-05 Posty: 77 |
02 września 2011 21:50 | |||
| Witaj kolego! Oplaty nalezy dokonac przed wyjazdem na zbiornik u skarbnika kola,ktore tym zbiornikiem sie opiekuje. Podczas kontroli na zbiorniku mozesz w najlepszym przypadku zostac poproszony o opuszczenie lowiska i dokonania oplat. W przeciwnym przypadku moga Ciebie potraktowac jak klusownika! | ||||
axemoon
02 września 2011 22:23 | |||
| Poszukiwałem namiarów na skarbnika z Kalet niestety na stronie internetowej nie ma takich danych.
Niestety nie zostały zawarte ani dane adresowe ani dane telefoniczne. Są tylko imiona i nazwiska przewodniczącego oraz skarbnika. Czy jeśli przeleję kwotę na konto okręgu częstochowa i będę miał ze sobą potwierdzenie zapłaty czy mogę wtedy spokojnie wędkować czy muszę się wybrać specjalnie wcześniej do Kalet w celu zapłaty składki ( tak jak wspomniałem na stronie okręgu częstochowa nie ma nawet adresu koła ) Pozdrawiam Kamil |
||||
|
okon60 Od: 2011-08-05 Posty: 77 |
03 września 2011 16:18 | |||
| Od przelania pieniedzy na konto bankowe,a zaksiegowaniem w banku troche czasu uplynie. Dzwoniac pod nr.telef.: (34) 360-53-13 lub (34) 360-52-00 mozesz uzyskac szczegolowe informacje o dodatkowych oplatach i warunkach polowu na lowiskach PZW Okreg Czestochowa. "Polamania kija" | ||||
axemoon
05 września 2011 19:38 | |||
| Witam.
Bardzo dziękuję za informację. Jednakże zadzwoniłem do PSR i dowiedziałem się że wystarczy wydrukować i wypisać formularz oraz wnieść odpowiednią opłatę nawet na poczcie i można bez problemów wędkować. Tak właśnie zrobiłem i pojechałem z w sobotę po południu z nastawieniem na noc. Muszę powiedzieć że troszkę się zdziwiłem jak o 6.30 przyszła kontrol i bez problemów wszystko załatwiłem. Jedyne co mnie bardzo zdziwiło to to że na takim zezwoleniu nie trzeba prowadzić żadnej ewidencji .... no ale cóż jak nie trzeba pisać to nie pisałem. Ogólnie nocka udana .... cała niedziela udana ..... nocka z niedzieli na poniedziałek też ciekawie. Raz jeszcze dziękuję za informację i pozdrawiam |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum