Logowanie

Zarejestruj się

Wędkowanie i opłaty

Dodaj odpowiedź

Wędkowanie i opłaty  
  Adam

Od: 2011-08-05

05 września 2011 13:18  
Witam mam 24 lata od pewnego czasu wciągnąłem się w wendkowanie z teściem wendkujemy na dwie wendki ja na jedną on na drógą, chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje wyrobienie samej karty wędkarskiej z egzaminem i czy jest trudny do zdania, dowiedziałem się że można wykupywać pozwolenia na wędkowanie jedno dniowe i taka opcja by mi odpowiadała żeby nie płacić żadnych dodatkowych składek jeśli się myle to mnie poprawcie. Dodam że jestem z łodzi pozdrawiam :D  

okon60

Od: 2011-08-05

05 września 2011 14:06  
adamszutWitam mam 24 lata od pewnego czasu wciągnąłem się w wendkowanie z teściem wendkujemy na dwie wendki ja na jedną on na drógą, chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje wyrobienie samej karty wędkarskiej z egzaminem i czy jest trudny do zdania, dowiedziałem się że można wykupywać pozwolenia na wędkowanie jedno dniowe i taka opcja by mi odpowiadała żeby nie płacić żadnych dodatkowych składek jeśli się myle to mnie poprawcie. Dodam że jestem z łodzi pozdrawiam :D
 Kolego!  Dopoki nie wyrobisz sobie  Karty Wedkarskiej (tylko w Starostwie),zdaniu egzaminu(nie jest trudny),oplaceniu Skladek czlonkowskich w kole najblizszym twego miejsca zamieszkania,nie mozesz lowic ryb,a jedynie "asystowac" wedkarzom (nabywasz praktyke).  Egzamin nie powinien byc trudny, umiec odroznic np.  szczupaka od okonia,czy poltki od karpia;znac wymiary ochronne np. szczupaka.  Na egzamine nie wymaga sie szczegolow,bo to bedzie opisane w RAPR(Regulamin Amatorskiego Polowu Ryb). ODWAGI!

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi