| Niejasność co do składki na rok 2012. | ||||
psajdak
Od: 2011-06-13 Posty: 1 |
18 października 2011 17:33 | |||
| Witam!
Jestem początkującym wędkarzem (swoją przygodę zacząłem w tym roku) i jak dotychczas łowiłem na stawie mojego wujka. Ostatnio zainteresował mnie spinning, a że ryby drapieżne u wuja narazie małe chciałbym wyrobić sobie karte. Z tego co tu wyczytałem to w związku z tym że mam 17 lat przysługuje mi 50% ulgi - 32zł + 5zł za wyrobienie (tak to rozumie). Czy taka karta pozwala mi łowić na wszystkich wodach? Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. |
||||
|
Lech Sulimierski Od: 2009-04-24 Posty: 250 |
18 października 2011 20:33 | |||
| witam ,
w zakładce na skróty są wszystkie wiadomości dotyczące Twoich zainteresowań i pytań zapraszam do lektury a potem na ryby i samych sukcesów ! |
||||
dvbs3
Od: 2011-11-26 Posty: 223 |
23 grudnia 2011 19:45 | |||
| Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica. Grzegorz Kidawski musi odejść !!! Precz z cenzurą !!! Precz z reklamami i wyskakującym face !!! Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki dvbs2 napisał ; 22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum