Logowanie

Zarejestruj się

Tarnobrzeg-Rzeszów

Dodaj odpowiedź

Tarnobrzeg-Rzeszów  
  milannd

Od: 2009-01-06

30 kwietnia 2009 22:06  
Witam.
Jestem członkiem okręgu tarnobrzeskiego i interesuje mnie łowienie na wodach rzeszowskich. Dokładnie rzeka Wisłok i zalew na tej rzece oraz rzeczka Przyrwa. Ile muszę zapłacić na konto bankowe okręgu rzeszowskiego abym legalnie mógł łowić tam ryby, bez przykrych konsekwencji. Niby jest podpisane porozumienie ale nie tak do końca. Podobno Rzeszów wypiął się na Tarnobrzeg i porozumienie nie obowiązuje. Czy wystarczy tylko opłacenie składki okręgowej (rzeszowskiej) czy są wliczane jeszcze jakieś dopłaty na te wody. Zaznaczam, że interesuje mnie spiningowanie na ww. wodach. Proszę podać stawkę podstawową i ulgową którą wraz z kolegami muszę uiścić.. Dziękuję, pozdrawiam i życzę połamania kija.

Jerzy Kowalski

Od: 2008-11-20

01 maja 2009 18:11  
To dużo wiadomości, dostepnych po kilku "kliknięciach" myszką na tym portalu, więc szkoda je przepisywać. Proszę znaleźć u gry po lewej stronie łacze "strona główna", a tam, na centralnie położonej mapie konturowej Polski proszę wybrać "podkarpackie", a po otwarciu się łacza - okręg PZW w Rzeszowie. Tam w dziale Aktualności, który się otworzy, jest informacja o porozumieniach, a po prawej stronie są łacza zatytułowane "Składki", a powyżej "Porozumienia", w których można znaleźć wszystkie istotne informacje.

Tak na marginesie - te wszystkie "porozumienia" są niebywale szkodliwe dla zagospodarowania łowisk..

Życzę połamania kija!!!

Pozdrawiam serdecznie

Jerzy Kowalski

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi