| Składka@@@@@@@@@@ | ||||
mietek1212
Od: 2011-11-23 Posty: 2 |
23 listopada 2011 16:31 | |||
| Witam, chciałbym pojezdzic na zawody dla młodzieży.Ale jest problem co ile płaci się składki i jaka to kowta?
Z góry dzieki pozdrawiam Mietek1212 |
||||
|
arnie Od: 2008-09-24 Posty: 465 |
24 listopada 2011 07:42 | |||
| Musisz podać wiecej danych tzn. swój wiek i okręg PZW w jakim chcesz składki opłacić. Od tego sa uzależnione wysokości składek. | ||||
mietek1212
Od: 2011-11-23 Posty: 2 |
24 listopada 2011 09:09 | |||
| 12lat,lubelskie,chcę wejść do klubu bo to chyba od tego zależy,że jak jesteś w klubie to jezdzisz na zawody. | ||||
|
arnie Od: 2008-09-24 Posty: 465 |
24 listopada 2011 19:33 | |||
| Masz 12lat więc wedkujesz tylko pod opieką osoby posiadającej kartę wedkarską
Aby byc członkiem Koła opłacasz składke członkowską i okręgową ulgową. Województwo lubelskie składa się z 4 okręgów. Wejdź w odsyłacz, wybierz właściwy okręg i zobacz jakie sa składki bo w kazdym z nich sa inne. Będąc juz członkiem uczestnikiem w Kole korzystasz z pełnych praw by uczestniczyć we wszystki zawodach organizowanych przez Koło. Dodatkowo możesz zgłosić swój akces i dołączyć do Szkółek Wędkarskich i Klubów Sportu Wędkarskiego. Tam też organizowane są zawody i pokażą Tobie co i jak. Szkółki działają przy Kołach wędkarskich. Kluby natomiast skupiają wędkarzy pasjonujących się wedkarstwem wyczynowym. Jak będziesz wybierał Koło, zobacz ile organizuja zawodów i jakie. Zobacz czy robią sepcjalne zawody dla młodzieży i ile takich zawodów. Czy mają szkółkę wędkarską. Jeśli prężnie działają z młodzieżą moga dalej wysłać ciebie na zawody okręgowe itd. Nie pchaj się do malutkiego Koła jak lubisz startowac w zawoach bo małe koło najczęściej równa się mała aktywność. Powodzenia przy wyborze i mam nadzieje, że trafiłem z odpowiedzią w Twoje pytanie. |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum