Logowanie

Zarejestruj się

Składka@@@@@@@@@@

Dodaj odpowiedź

Składka@@@@@@@@@@  
  mietek1212

Od: 2011-11-23

23 listopada 2011 16:31  
Witam, chciałbym pojezdzic na zawody dla młodzieży.Ale jest problem co ile płaci się składki i jaka to kowta?

Z góry dzieki pozdrawiam Mietek1212

arnie

Od: 2008-09-24

24 listopada 2011 07:42  
Musisz podać wiecej danych tzn. swój wiek i okręg PZW w jakim chcesz składki opłacić. Od tego sa uzależnione wysokości składek.  

mietek1212

Od: 2011-11-23

24 listopada 2011 09:09  
12lat,lubelskie,chcę wejść do klubu bo to chyba od tego zależy,że jak jesteś w klubie to jezdzisz na zawody.  

arnie

Od: 2008-09-24

24 listopada 2011 19:33  
Masz 12lat więc wedkujesz tylko pod opieką osoby posiadającej kartę wedkarską

Aby byc członkiem Koła opłacasz składke członkowską i okręgową ulgową. Województwo lubelskie składa się z 4 okręgów. Wejdź w odsyłacz, wybierz właściwy okręg i zobacz jakie sa składki bo w kazdym z nich sa inne.

Będąc juz członkiem uczestnikiem w Kole korzystasz z pełnych praw by uczestniczyć we wszystki zawodach organizowanych przez Koło. Dodatkowo możesz zgłosić swój akces i dołączyć do Szkółek Wędkarskich i Klubów Sportu Wędkarskiego. Tam też organizowane są zawody i pokażą Tobie co i jak. Szkółki działają przy Kołach wędkarskich. Kluby natomiast skupiają wędkarzy pasjonujących się wedkarstwem wyczynowym.

Jak będziesz wybierał Koło, zobacz ile organizuja zawodów i jakie. Zobacz czy robią sepcjalne zawody dla młodzieży i ile takich zawodów. Czy mają szkółkę wędkarską. Jeśli prężnie działają z młodzieżą moga dalej wysłać ciebie na zawody okręgowe itd. Nie pchaj się do malutkiego Koła jak lubisz startowac w zawoach bo małe koło najczęściej równa się mała aktywność.

Powodzenia przy wyborze i mam nadzieje, że trafiłem z odpowiedzią w Twoje pytanie.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi