| gdzie kupie karte w koszalinie i jak zapisac sie do kola | ||||
ddd sss
Od: 2009-05-10 Posty: 2 |
10 maja 2009 20:22 | |||
| prosze o podanie adresu kola i jakiegos kontaktu do osoby ktora mogla by mi pomuc sie zapisac oraz prosze o podanie adresu pod ktorym bede mogl oplacic karte oczywiscie miejscowosc koszalin pozdrawiam sebastian | ||||
Jerzy Kowalski
Od: 2008-11-20 Posty: 444 |
11 maja 2009 18:11 | |||
| Panie Sebastianie,
Karty wędklarskiej nie można kupić, choć z jej uzyskaniem są związane opłaty, ale jest możliwość uzyskania jej po spełnieniu warunków, wymaganych prawem. Kartę wędkarską wydaje starosta. Do PZW też można przystąpić, deklarując przestrzeganie Statutu, oraz innych wymogów. Informacje o toku postępowania dotyczącego Karty Wędkarskiej, jak również o trybie przystąpienia do PZW są zawarte w informacji [link="zostań członkiem PZW"]http://www.pzw.org.pl/home/cms/77/zostan_czlonkiem_pzw[/link], dostepnym ze strony głównej tego portalu. Również na stronie głównej znajdzie Pan konturową mapę Polski, a pod konturem "zachodniopomorskie" otworzy się lista okręgów tamże. Po otwarciu łacza do okręgu koszalińskiego znajdzie Pan informację o danych kontaktowych do biura okręgu, gdzie uzyska Pan informacje o kołach. Pozdrawiam serdecznie Jerzy Kowalski |
||||
ddd sss
Od: 2009-05-10 Posty: 2 |
12 maja 2009 11:31 | |||
| witam chodzi mi o oplaty karty bo karte mam ale dziekuje za odpowiedz i przepraszam za wprowadzenie Pana w bład | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum