Logowanie

Zarejestruj się

Wzajemne dopłaty pomiedzy okręgami : katowickim i częstochowskim za 2010 rok

Dodaj odpowiedź

Wzajemne dopłaty pomiedzy okręgami : katowickim i częstochowskim za 2010 rok  
  john141

Od: 2009-12-30

16 marca 2010 11:17  
Witam wszystkich kolegów wędkarzy! Jestem nowym członkiem na forum i chciałbym poruszyć temat wzajemnych dopłat do porozumień pomiędzy okręgami: katowickim i częstochowskim za 2010 rok. Nie znalazłem dotąd żadnego uzasadnienia tych dopłat, a przecież obciążają one kieszeń niejednego wędkarza, który ma niskie dochody. Zapewne znajdą się takie opinie:" nie masz to nie płać", ale chyba nie o to w wędkarstwie chodzi. Łowiącemu np. od 20-30 lat członkowi trudno jest się pogodzić z faktem, że w tym roku nie mógłby skorzystać z łowisk, na które jeździł przez wiele lat, ale kogo to obchodzi w zarządach okręgów - przecież będą dodatkowe pieniądze!!! Myślę, że członkowie PZW tworzą w końcu jakąś wspólnotę, a ich przedstawiciele w zarządach powinni zwrócić uwagę na sytuację związaną z dochodami mieszkańców w tych i innych regionach kraju, a nie podnosić opłaty bez żadnej konsultacji z wędkującymi. Pozdrawiam wszystkich pasjonatów wędkarstwa i proszę o kilka słów w celu wyjaśnienia sprawy.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi