| Wyrobienie karty i opłaty w okręgu częstochowskim | ||||
sztacheta666
Od: 2010-04-10 Posty: 1 |
13 kwietnia 2010 20:32 | |||
| Witam. Chciałbym zapytać ile wyniosłoby mnie wyrobienie karty i opłacenie wszystkich składek w okręgu częstochowskim. Z pewnego dokumentu który sciągłem z neta wychodzi na to że:
Składka członkowska ulgowa 50% - 30,- Wpisowe: 1) członka zwyczajnego PZW - 25,- Legitymacja członkowska – 5,- Składka roczna ulgowa – (nizinna) 90,- zł Upoważnia do wędkowania wszystkimi metodami dozwolonymi przez Regulamin Amatorskiego Połowu Ryb PZW z wyłączeniem trolingu na wszystkich wodach nizinnych ogólnie dostępnych (również ze środków pływających) Okręgu przemyskiego. 1.1. Składka roczna ulgowa (nizinna - 50%) 45,-zł - młodzież szkolna i studenci wieku 16-24 lat, - członkowie odznaczeni srebrną i złotą odznaką PZW - mężczyźni po ukończeniu 65 roku życia, - kobiety po ukończeniu 60 roku życia Opłata za egzamin na kartę wędkarską[/b] 8.1.dla członków uczestników…................................................... bezpłatnie 8.2.dla młodzieży uczącej się w wieku 16-24 lat …....................... bezpłatnie czyli łącznie około 100 złotych. czy dobrze wyliczyłem? Bo już zacząłem się gubić w tych opłatach. |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum