Logowanie

Zarejestruj się

Opłata za kartę wędkarską

Dodaj odpowiedź

Opłata za kartę wędkarską  
  student169

Od: 2010-04-17

17 kwietnia 2010 21:57  
Witam wszytkich wędkarzy mam pytanko odnośnie opłaty za kartę wędkarską.
Otóż posiadam kartę wędkarska od 2008 roku z czego nie opłacałem ją juz 2 lata ponieważ mnie nie ma w kraju czy bede płacił jaka karę albo czy da sie zawiecic kartę wedkarską ponieważ mnie nie bedzie znomu kolejne 2 lata.

Dziekuje z góry za odpowiedz

Michał Szczepański

Od: 2010-04-05

18 kwietnia 2010 07:17  
Otóż z tego co mi wiadomo to nie jest obowiązkowe że musisz rok w rok reguralnie opłacać karte.I nie ma takiej opcji żebyś dostał jakąś kare.Chyba że masz zamiar wędkować to wtedy wykupujesz sobie licencje jednodniową i nie musisz opłacać składke roczną,jeśli żadko bywasz w Polsce.A i też w kole w którym jesteś zrzeszony inaczej patrzą jak opłacasz regularnie.Pozdrawiam i myśle że Dobrze się wypowiedziałem na tą kwestie.Pozdrawiam :)  

sikawka

Od: 2010-01-30

18 kwietnia 2010 11:52  
Za kartę płaci się raz. Chodziło ci pewnie o składki i członkostwo w PZW. Ot ponowne wpisowe+opłaty za dany rok i tyle. Tracisz tylko ciągłość członkostwa w PZW. Od jakiegoś czasu kart wędkarskich nie wystawia już PZW a starostwa powiatowe.  

raczek585

Od: 2009-03-10

19 kwietnia 2010 17:59  
Jestem czlonkiem PZW ale w innym okregu, ile kosztuje wykupienie licencji na okreg tarnowski na wody nizinne na okres 3 dni. Z gory dziekuje za odpowiedz.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi