| Opłata za kartę wędkarską | ||||
student169
Od: 2010-04-17 Posty: 2 |
17 kwietnia 2010 21:57 | |||
| Witam wszytkich wędkarzy mam pytanko odnośnie opłaty za kartę wędkarską.
Otóż posiadam kartę wędkarska od 2008 roku z czego nie opłacałem ją juz 2 lata ponieważ mnie nie ma w kraju czy bede płacił jaka karę albo czy da sie zawiecic kartę wedkarską ponieważ mnie nie bedzie znomu kolejne 2 lata. Dziekuje z góry za odpowiedz |
||||
|
Michał Szczepański Od: 2010-04-05 Posty: 3 |
18 kwietnia 2010 07:17 | |||
| Otóż z tego co mi wiadomo to nie jest obowiązkowe że musisz rok w rok reguralnie opłacać karte.I nie ma takiej opcji żebyś dostał jakąś kare.Chyba że masz zamiar wędkować to wtedy wykupujesz sobie licencje jednodniową i nie musisz opłacać składke roczną,jeśli żadko bywasz w Polsce.A i też w kole w którym jesteś zrzeszony inaczej patrzą jak opłacasz regularnie.Pozdrawiam i myśle że Dobrze się wypowiedziałem na tą kwestie.Pozdrawiam :) | ||||
sikawka
Od: 2010-01-30 Posty: 68 |
18 kwietnia 2010 11:52 | |||
| Za kartę płaci się raz. Chodziło ci pewnie o składki i członkostwo w PZW. Ot ponowne wpisowe+opłaty za dany rok i tyle. Tracisz tylko ciągłość członkostwa w PZW. Od jakiegoś czasu kart wędkarskich nie wystawia już PZW a starostwa powiatowe. | ||||
raczek585
Od: 2009-03-10 Posty: 1 |
19 kwietnia 2010 17:59 | |||
| Jestem czlonkiem PZW ale w innym okregu, ile kosztuje wykupienie licencji na okreg tarnowski na wody nizinne na okres 3 dni. Z gory dziekuje za odpowiedz. | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum