| Opłąta za wydanie Karty Wędkarskiej i Legitymacji Członkowskiej | ||||
fenixom1911
Od: 2010-04-19 Posty: 4 |
19 kwietnia 2010 17:28 | |||
| Witam
No to sezon 2010 już się zaczał opłata wyniesie mnie 104 bo nie opłacałem przez 5 lat wyjazd za granice państwa teraz mam pytanie ile kosztuje wydanie nowej karty wędkarskiej i legitymacji członkowskiej i czy na twardej 42 mogę załatwić to do ręki ???? Karta i legitymacja wydana w 2001 roku teraz mam 23 lata i trochę inaczej wyglądam :) Gdzie się zgłosić i skąd pobrać wnioski Dzięki za pomoc |
||||
|
SET MMz Od: 2010-04-03 Posty: 16 |
26 kwietnia 2010 22:34 | |||
| Sprawa wygląda tak:
Udajesz się do koła w którym wyrabiałeś kartę i opłacałeś składki. Zabierasz ze sobą starą kartę (z fotką dziecka he he), ok 250pln i aktualną fotografie 4x3cm. Za ok dwa dni odbierasz tą samą starą kartę i nową legitymacje ze znaczkami. Stara karta teoretycznie jest ważna, ale lepiej udac się do Starosty który wydał kartę. Zwrócic się do niego o aktualizację karty koszt to chyba 20zł + zdjęcie 4x3cm. |
||||
proton
Od: 2009-02-07 Posty: 399 |
26 kwietnia 2010 23:29 | |||
| Nikt Ciebie nie zmusza do zmiany foto w karcie . Możesz na karcie być zawsze piękny i młody. Karta jest ważna tak długo jak będziesz chciał żyć :) . Te 104 pln to zależy w jakim Okręgu opłacasz. Są mniejsze i b dużo większe opłaqty okręgowe .Jak chcesz uaktualnić to zrób jak Ci radzi " SET MMz " - ( tylko nie wiem skąd mu się wzięło te 250 pln ?.
Pozdrawiam. |
||||
fenixom1911
Od: 2010-04-19 Posty: 4 |
27 kwietnia 2010 09:25 | |||
| Sprawa załatwiona Kartę Wędkarską wymienia się na Starynkiewicza 7/9 koszt 10zł zdięcia wydrukowałem sam zdięcia mają być wielkości takiej jak do legitymacji szkolnej dostałem duplikat z wpisem że zmiana adresu + nowe zdięcie , legitymacja członkowska w kole też wymieniona na nową 104 zapłaciłem z karą za to że nie opłacałem z 5 lat + opłata za legitymację członkowską 5zł czyli razem 119zł do zapłaty wszytko !!!!!!!!!
Dostałem zniżkę do sklepu Esox 8% zniżki i wykaz wód gdzie mogę łowić w tym roku trzeba wypełnić też rejestr połowów ryb jak się nie wypełni 10zł drożej w 2011 do zapłaty Teraz mam pytanie bo dostałem wykaz wód gdzie mogę łowić i czy na Zbiorniku Dubicze Cerkiewne i Topiło mogę łowić bez dodatkowych opłat ???????? I czy mogę tam spiningować i jakie jeziora są blisko wsi Koryciska tak żebym mógł tam połowić w Wakacje i tam gdzie są ryby bo najbliżej jest zbiornik Dubicze Cerkiewne i Topiło chyba ??????? |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum