Logowanie

Zarejestruj się

Dlaczego ludzie wędkują bez pozwoleń?

Dodaj odpowiedź

Dlaczego ludzie wędkują bez pozwoleń?  
  daavid

Od: 2010-06-19

19 czerwca 2010 16:18  
Nie ma pewnie jednej odpowiedzi, ale jak dla mnie te całe PZW to jakaś skostniała organizacja, która jak za komunistycznych czasów, ma działaczy, aktyw składki, w dodatku drogie i  skomplikowany. Wiem o czym mówię, bo mam porównanie do Wielkiej Brytanii. Jakie tutaj wszystko jest bajecznie proste. I do tego nie drogie. Licencja na cały rok kosztuje 27 funtów. Na jeden dzień tylko 3,5 funa. Wystarczy wejść na stronę i zapłacić online. 

Category Non-migratory trout, char, freshwater fish (coarse fish) and eels Salmon and migratory trout (sea trout)., non-migratory trout, char, freshwater fish (coarse fish) and eelsFull season (expires 31 March 2011) £27.00 £72.00Concession £18.00 £48.00Junior Concession £5.00
 £5.008 day £10.00 £23.001 day £3.75 £8.00
http://www.environment-agency.gov.uk/homeandleisure/recreation/fishing/31497.aspx
Jadę na urlop do Polski. Chciałbym pojechać na ryby. Aż mnie dreszcze przechodzą jak sobie pomyśle o tym, ze mam chodzić po jakiś kołach i słuchać marudzenia np. o tym, ze nie ma znaczków i mam przyjść za tydzień.

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi