| Regulamin zawodów spinningowych | ||||
Jerzy Łaboński
Od: 2009-10-08 Posty: 18 |
13 lutego 2011 22:30 | |||
| Witam! Mam pytanko do GKS, a może bardziej wprost do pana Andrzeja Leśnika - co z punktacją za szczupaka i sandacza w związku ze zmianą wymiarów ochronnych w RAPR. Pozdrawiam Jerzy Łaboński. | ||||
Dalton
Od: 2008-10-24 Posty: 21 |
14 lutego 2011 04:02 | |||
| Przy okazji jak się już zdecyduje na odpowiedz GKS, lub pan Leśnik to proszę też odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące prawa startu w MP.
O ile z kol. jelabo doczekamy się jakiejkolwiek odpowiedzi. Ja na swoją ODPOWIEDŹ czekam już MIESIĄC i ani widu ani słychu. Zastanawiam się czy pytanie było z trudne, czy też w tak głębokim poważaniu na zawodników zarówno GKS jak i trener kadry spinningowej pan Leśnik. |
||||
Grzegorz Bartczak
Od: 2011-11-17 Posty: 1 |
17 listopada 2011 13:07 | |||
| Witam! mam pytanie do GKS ,a mianowicie czy w zawodach okregowych GP(cały roczny cykl zawodów GP) można podnieść wymiar ryb i odpowiednio do tego punktacji np;okoń-20cm(90pkt+20pkt za każdy cm)Jak jest jakiś przepis regulujący wymiary odgórnie to proszę o wskazanie takiego.Jak ta decyzja jest w zakresie OKS to proszę o informację.Przeanalizowałem regulamin PZW oraz zasady organizacji sportu kwalifikowanego może czegoś nie doczytałem proszę opomoc | ||||
Aleksander Domański
Od: 2011-11-08 Posty: 226 |
17 listopada 2011 13:49 | |||
| Forum to nie jest oficjalny adres do korespondencji z organami stowarzyszenia.Wydaje mi się, że niedoczekają się Panowie odpowiedzi.Sugeruje zapytania i wnioski zamieszczał na tym forum w formie kopii listów wysyłanych na oficjalne adresy elektroniczne organów związku.To pewniejsza droga uzyskania odpowiedzi. | ||||
Dalton
Od: 2008-10-24 Posty: 21 |
13 grudnia 2011 10:06 | |||
| Zawody z cyklu GP Okręgu są wewnętrzna sprawą danego Okręgu i jakie zostaną dla tych zawodów ustalone przepisy zalaży tylko i wyłącznie od OKS. | ||||
dvbs3
Od: 2011-11-26 Posty: 223 |
23 grudnia 2011 19:40 | |||
| Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica. Grzegorz Kidawski musi odejść !!! Precz z cenzurą !!! Precz z reklamami i wyskakującym face !!! Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki dvbs2 napisał ; 22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum