| Czy naewno zgodnie z zasadami ? | ||||
|
Robert Sęp Od: 2009-01-05 Posty: 7 |
06 maja 2010 11:52 | |||
| Witam kolegów, pod adresem: TUTAJ (prosimy o korzystanie z buttona "Wstaw/edytuj link"/admin)
znajduje się relacja z okręgowych zawodów i wydaje mi się, trafny komentarz. Ciekawi mnie opinia zawodników jak i GKS-u. Pozdrawiam. |
||||
Andrzej Leśnik
Od: 2009-02-04 Posty: 54 |
06 maja 2010 17:27 | |||
| Witam. Trochę dziwna sprawa.
Część II ZOWSK 5.2. Zawody mistrzowskie na szczeblu okręgu muszą być rozegrane w minimum dwóch turach. Dopuszcza się również możliwość wyłaniania mistrzów z cyklu zawodów. ( dotyczy dyscypliny: spławikowej, spinningowej, muchowej i podlodowej.) Część III ZOWSK III.2. REGULAMIN ZAWODÓW W WĘDKARSTWIE SPINNINGOWYM Wszystkie zawody eliminacyjne do mistrzostw Polski, Mistrzostwa Polski i Grand-Prix Polski muszą być rozgrywane wyłącznie na żywej rybie. Jeżeli taki protokół zostanie przedstawiony w GKS , zawody na pewno nie zostaną uznane jako Mistrzostwa Okręgu. Nie znam szczegółów , postaram się skontaktować z OKS, jednak z relacji wynika , to co wynika. Nie wypowiadam się co do kar, bo to nie moje kompetencje. Przyjże się sprawie i o wynikach powiadomię. GKS koordynator ds. spinningu Andrzej leśnik |
||||
dvbs3
Od: 2011-11-26 Posty: 223 |
23 grudnia 2011 19:45 | |||
| Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica. Grzegorz Kidawski musi odejść !!! Precz z cenzurą !!! Precz z reklamami i wyskakującym face !!! Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki dvbs2 napisał ; 22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum