PZW - POLSKI ZWIĄZEK WĘDKARSKI - POLISH ANGLING ASSOCIATION
http://www.pzw.org.pl/home

Aktualności

MISTRZOSTWA POLSKI W WĘDKARSTWIE PODLODOWYM

Aktualności | 2017-02-07 | Publikujący: Wędkarstwo Podlodowe PZW

KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY NR2

LOGO

 

 

ZAWODÓW WĘDKARSKICH W CYKLU  

O MISTRZOSTWO  POLSKI

W  WĘDKARSTWIE  PODLODOWYM

 „ PUCHAR JEZIORA CZORSZTYN - 2017”

 

KOMUNIKAT NR 2

 II Tura Podlodowych MP – Puchar J. CZORSZTYN

 

PROGRAM:

 

8 luty 2017 r ( środa )

 

Zostaną wyznaczone sektory ( podczas wyznaczania można łowić na sektorach ! )

 

Lokalizacja sektorów ( na piątek i sobotę – zatoka Węgliszczak – ujście potoku Piekiełko )

Sektory będą wyznaczone od wysokiego brzegu do Ptasiej Wyspy )

Lokalizacja sektorów ( na niedzielę ) – Mizerna od postoju statków – koniec drogi asfaltowej w kierunku Węgliszczaka ( wzdłuż linii brzegowej ).

 

9  luty  2017 r. ( czwartek )

        

08. 30- 15. 00              - trening poza sektorami ( poza linią buforową )

17. 00 - 17. 50             - zgłoszenie drużyn ( biuro zawodów –

Pensjonat WOLSKI - Mizerna 114, 34-440 Mizerna )

18. 00                           - otwarcie zawodów - odprawa kierowników, losowanie

 

10  i 11 luty  2017 r. ( piątek i sobota )

 

Do godz. 09;00          - zbiórka w miejscu zawodów, losowanie kolejności oznaczenia sektorów,

09;00 - 09;30               - zgłoszenie u sędziego sektorowego, kontrola techniczna,

09;30 - 09;50               - dojście do sektorów (prowadzi sędzia sektorowy),

10;00 - 13;00              - Z A W O D Y

13;00 - 13;30               - zebranie ryb przez sędziów, zejście z lodu,(przewóz ryb do bazy).

16;30 - 18:0                 - ważenie ryb (sędzia główny, sędzia sekretarz) zawodnicy lub kierownicy drużyn, wywieszenie wyników I tury piątek i II tury sobota.

18;00 – Sobota           - kolacja – Pensjonat WOLSKI

 

12  luty  2017 r. ( niedziela )

 

do godz. 07;30           - zbiórka w miejscu zawodów, losowanie kolejności oznaczenia sektorów,

07;30 - 08;00               - zgłaszanie u sędziego sektorowego, kontrola techniczna,

08;15 - 08;30               - dojście do sektorów (prowadzi sędzia sektorowy) 

08;30 - 11;30               - Z A W O D Y

11;30 - 12;30               - zebranie ryb przez sędziów, zejście z lodu, (przewóz ryb do bazy)

12;30 - 14;00               - ważenie ryb na świetlicy, (sędzia główny, sędzia sekretarz) zawodnicy lub kierownicy drużyn, wywieszenie wyników III tury,

14;30                            - wyniki końcowe I,II,III tury razem

15;00                            - uhonorowanie zwycięzców, zakończenie zawodów – Pensjonat WOLSKI

 

Otwarcie i Zakończenie zawodów, ważenie ryb i Kolacja Sobota  – PENSJONAT WOLSKI !

 

 

 

 

                                                                                   OKS Nowy Sącz