| informacje o stawach wokół Słupska | ||||
elviselvis
Od: 2010-06-15 Posty: 1 |
15 czerwca 2010 12:44 | |||
| Witam. Mam nadzieję że w odpowiedzi na ten temat wędkarze będą opisywać zbiorniki wokół Słupska, zasady wędkowania na tych zbiornikach, oraz informacje o opłatach i sposobie dotarcia nad zbiornik.
Mam nadzieję również na informacje o złowionych tam rybach (metoda, przynęta, ewentualnie zanęta, oraz przyblizoną datę i czas złowienia ryby). Pozdrawiam Serdecznie Pierwsze Zbiorniki o których chciałbym napisać to tzw. "Trzy Stawki" przy ulicy Arciszewskiego w Słupsku. Jedyne ograniczenia na tych zbiornikach to czas w którym mozna wędkować: od świtu do zmierzchu. Opłaty: 25 zł na rok. Stawki znajdują się niecałe 1000 metrów od Akademi Pomorskiej jadąc w kierunku Krępy. Informacje o rybach: jak coś złowię to napiszę :) Pozdrawiam |
||||
nekno
Od: 2011-06-12 Posty: 1 |
12 czerwca 2011 07:50 | |||
| miałam nadzieję,że bedziesz ciągnął ten temat dalej.temat bomba.Ale trzeba zacząć od tego ,że nie wszyscy wiedzą jak poszczegolne stawki się nazywają.Jeśli są to łowiska specjalne,to powinny być oznaczone,a już nazwa to winna być koniecznie.Ciekawe jak mi ktoś udowodni nad wodą ,ze to jest Raj ,a nie Junior.Może starzy wędkarze i wyżeracze z zarządu wiedzą ,ale młodzi nie znają nazw.Ja już słyszałam nazwy -martwy,wytruty,okrągły i nie mam pojęcia które to stawki.Pozdrawiam | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum