Dzieci i młodzież > Ogólne
Grillowanie ryb
arokok:
Ja ostatnio grilowałem pstrąga. POłożyłem rybę bezpośrednio na ruszcie, ale żeby się ona nie przykleiła do niego, posmarowałem wcześniej ruszt olejem.
________________________________________
zobacz jak spisać testament w Krakowie
moczykij28:
Mój patent na pyszną grillowaną rybę - dodaję do środka masło zmieszane z czosnkiem, cebulką i przyprawami. Wychodzi pyszna. I zgadzam się poprzednikiem - brykiet podbija smak!
arkoreks:
Mój sposób na rybę z grilla to dobra marynata - bez tego ani rusz :D Białe wino, oliwa, czosnek, przyprawione cytryną, solą i pieprzem, minimum godzinę, a najlepiej znacznie dłużej w lodówce, po czym wrzucam na ruszt, luzem albo w folii, zależy na jakim grillu. I gotowe :D
arokok:
Uwielbiam grillowane ryby a najbardziej to łososia i pstrąga
________________
zobacz badanie piersi USG w Warszawie
Nawigacja
Idź do wersji pełnej