Tweety na temat @pzworgpl

Polski Związek Wędkarski

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Zarybienia  (Przeczytany 108754 razy)

Slawi

• Newbie
  • *
Zarybienia
« dnia: August 02, 2020, 16:38:58 PM »
Placimy za karty a ryba wlewana jest noca kiedy nikt nie widzi co sie wlewa. A powinno byc wszystko oficjalnie. Czasy kiedy to przewoznik mowil kiedy mu pasuje sie skonczyly. Teraz to klient decyduje kiedy i o ktorej mu pasuje. Godzina moze sie zmienic tam o jakis czas z powodu korkow na drodze czy kontroli policji. Ale dzien niepowinien ulegac zmia ie.  Co myalicie o tym

wb1119

• Hero Member
Odp: Zarybienia
« Odpowiedź #1 dnia: August 02, 2020, 18:15:04 PM »
Po pierwsze to nie opłaca się karty tylko wpłaca opłatę członkowską, oraz wykupuje zezwolenie na połów ryb.Ryba nie jest wpuszczana w nocy tylko w dzień, bzdury pan piszesz, a powiadamianie kiedy i gdzie jest wpuszczana duża ryba już przerabialiśmy. Po zarybieniu raptem zjawiało się wielu z wędkami.

Slawi

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: August 02, 2020, 18:49:04 PM »
Ok zle napisalem. Chidzi mi oto ze ryby na zbuornikach w mojej okolicy np Dzierzno Male ryba jest wpuszczana w godzinach woeczornych 21lub pozniej. Niechodzi mi o wszystkie zbiorniki bo niechce wszystkich do jednego wora dawac.  A wracajac do Dzierzna Malego pamietam jak byl zbuornik zamykany po zarybieniu karpiem czy inna ryba od rybaczowki do osrodka Łabedz na tydzien chyba. A na chwile obecna zamykana jest linia tylko przy osrodku. A ryba wuszczona zatrzyma sie na plytkiej wodzie pod Labedziem. A tam zakaz niesiega i ryba jest wylapywana odrazu po zarybieniu .  Moze chociaz powiekszyc odcinki zakazu wedkowania po wpuszczeniu. I przepraszam jak urazilem

moczykij28

• Full Member
« Odpowiedź #3 dnia: September 19, 2020, 18:05:20 PM »
myślisz, że zarybianie w dzień by coś zmieniło? musiałby być zakas łowienia w danym miejscu przez jakiś czas

« Ostatnia zmiana: March 10, 2023, 08:47:13 AM wysłana przez moczykij28 »

Copyright © 2013 Simple Machines All Rights Reserved.