Sport > Zasady organizacji sportu wędkarskiego

Badania lekarskie a zawody na szczeblu koła.

(1/5) > >>

kichote:
Odpowiedzcie, proszę, mojemu kapitanowi sportowemu, który z upoważnienia organizatora(zarządu) postawił wyłącznie dla mnie dodatkowe wymaganie i w rezultacie nie dopuścił mnie do startu w zawodach:

1. czy w celu uczestnictwa w zawodach kołowych wymagane jest posiadanie  zaświadczenia lekarskiego o stanie zdrowia zawodnika?

2. czy zawody kołowe są obowiązkowo ubezpieczane w jakikolwiek sposób?

3. czy zasadne było wymaganie wadium w wysokości 150pln za złożenie protestu?

wb1119:
Po prostu twojemu zarządowi i kapitanowi sportowemu faktycznie odbija. Współczuję ci, ale możesz zaskarżyć te decyzje do kapitanatu sportowego okręgu ub zarządu okręgu.

kichote:
 Sprawy poszły jeszcze dalej: próbowano siłą zmusić mnie do opuszczenia terenu schroniska PZW, w którym odbywała się ceremonia zakończenia zawodów oraz uniemożliwiono mi fotografowanie. Próbowano zabrać aparat. Ciekawe jaki będzie kres bezprawia.

k_piotr:
Kolego, a co to za koło że tak wesoło macie ?
Z tego co mi wiadomo zasady dopuszczania zawodników do udziału w zawodach powinny być jednakowe dla wszystkich.
A zwycięzce też wybrali ?

Nie pozostaje Ci nic innego jak to co wb1119 napisał

weteran:
Hm!    kichote - nie napisałeś w jakiej jesteś formie zdrowotnej . Myślę , że w kiepskiej i koledzy z koła o tym wiedzą i obawiali się , aby tobie nic złego nie przytrafiło podczas zawodów .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej