Wody > Wykaz wód
Wędkowanie na Wisle
(1/1)
wierzbicki1980:
Witam jestem członkiem koło wędkarskiego w bodzechowie i chciałem się dowiedzieć czy a jesli tak to w jakich miejscowosciach moge wędkowac na Wisle. Czy istnieje jakies porozumienie okręgów, które mi to umożliwia?? Najczęściej łowię w Sandomierzu i okolicach.
dora:
Witam Kolegę szkoda, że nie wiem z jakiego Okręgu Jesteś, ale radzę wejść na stronę Koła Nr1 Sandomierz www.pzw sandomierz.wedkuje.pl lub na naszą www.amur.kielce.pl i będziesz wiedział co i gdzie pozdrawiam AMUR Kielce.
tomaszokret:
Do WIERZBICKI1980: Jasne, Kielce mają podpisane porozumienie z Tarnobrzegiem, które - nota bene - dotyczy prawie wyłącznie Wisły... :-P Na Sandomierz śmiało możesz! To też moje ulubione okolice :-D Pozdrawiam! (ostrowiec-miasto)
wierzbicki1980:
Pan Cz.Grychowski udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi "na rzece Wiśle może Pan łowić od ujścia rzeki RABA w województwie małopolskim aż do województwa mazowieckiego ponieważ nasz okręg ma podpisane porozumienia miedzyokręgowe,w okręgu tarnowskim obowiązuje rejestr połowu od ujścia Rady do ujścia rzeki Wisłoka,nic nie dopłacając za wedkowanie w/w okręgach"
megaspec:
Witam!! sprostuję porozumienie jest z Tarnowem na odcinek Wisły tj. obwód numer 4 i 5 wiem bo wykupiłem rejestr koszt 10 zł i można wędkować na wodach okręgu tarnowskiego na stronie internetowej mają wykaz pozdrawiam
Nawigacja
Idź do wersji pełnej