Dzieci i młodzież > Przepisy PZW

regulamin

<< < (2/2)

tomaszokret:
Do JURMIN: Wysokość składki okręgowej jest zależna od okręgu, w jakim ją wnosisz. Tak, to prawda - młodzież ma swobodny dostęp do wszystkich ogólnodostępnych łowisk PZW na terenie całego kraju.

tygryspolny:
tomaszokretDo JURMIN: Wysokość składki okręgowej jest zależna od okręgu, w jakim ją wnosisz. Tak, to prawda - młodzież ma swobodny dostęp do wszystkich ogólnodostępnych łowisk PZW na terenie całego kraju. A do ilu lat ( mam 14)? Jestem z okr. Katowice i chcę jechać na mazury, na ryby - wtedy nie musze kupować zezwolenia?

gustav665:
tygryspolnytomaszokretDo JURMIN: Wysokość składki okręgowej jest zależna od okręgu, w jakim ją wnosisz. Tak, to prawda - młodzież ma swobodny dostęp do wszystkich ogólnodostępnych łowisk PZW na terenie całego kraju. A do ilu lat ( mam 14)? Jestem z okr. Katowice i chcę jechać na mazury, na ryby - wtedy nie musze kupować zezwolenia?
NIE RADZE
na mazurach nei ma ryb!!!!!!!!!!!
jedź lepiej do żywca czy tamte rejony
pozdrawiam

dariuszkrystosiak:
tygryspolnyJestem z okr. Katowice i chcę jechać na mazury, na ryby - wtedy nie musze kupować zezwolenia?
A czy wiesz kto jest gospodarzem jeziora nad którym będziesz?Nie wiem czy okręg katowicki ma porozumienie z
tym okręgiem w którym leży to jezioro,wątpię-i wtedy pewnie płacisz.
Jeśli jezioro należy do innego dzierżawcy niż PZW (jakaś spółka rybacka) to płacisz za okres jaki tam będziesz łowił.Pamiętam że kilka lat temu zezwolenie 7 dniowe na jez. Mokre należące do sp.ryb. Mrągowo kosztowało 80plz.

maly2101:
Witam mam legitymacje i opłaty egzamin na karte zdany ale karte musze odebrać u siebie w powiecie czy moge łowić na samej legitymacji z drukiem zdanego egzaminu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej