Tweety na temat @pzworgpl

Polski Związek Wędkarski

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Prosze o porade "spinningowa"  (Przeczytany 547 razy)

bektuskul

• Newbie
  • *
Prosze o porade "spinningowa"
« dnia: May 25, 2010, 03:10:23 AM »
Witam, jestem poczatkujacym, mam zamiar wybrac sie na rzeczke o głebokości ok 1 metra, o spokojnym nurcie, jestem nastawiony najbardziej na okonie, ale chciałbym zeby mi ktoś poradził:
- jaki ciezar główek jigowych wybrac
- jaki ciezar ciezarka do bocznego troka
- na co najlepiej w takich rzeczkach łowic
- i moze to głupie ale ja nie wiem, w ktora strone zarzucac czy pod prad, czy z pradem, czy moze w ogole to nie ma znaczenia
Bede wdzieczny za wszelkie informacje i porady, pozdrawiam :) 

lechsulim

• Opiekunowie prezentacji
  • Sr. Member
« Odpowiedź #1 dnia: May 25, 2010, 14:23:21 PM »
mogę podać Ci adres www. ale na priv. znajdziesz tam wszystkie informacje dotyczące spiningowania

bektuskul

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: May 27, 2010, 20:21:56 PM »
Nadal czekam na jakies podpowiedzi od innych uzytkowników forum... :) bede wdzieczny

proton

• Sr. Member
« Odpowiedź #3 dnia: May 28, 2010, 11:33:34 AM »
Zamiast iść na łatwiznę i pytać - sprawdź praktycznie wszystkie możliwe sposoby połowu . Napewno znajdziesz i zapamiętasz te najlepsze. Trening czyni mistrza.
Pozdrawiam.

bektuskul

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: May 28, 2010, 15:12:11 PM »
protonZamiast iść na łatwiznę i pytać - sprawdź praktycznie wszystkie możliwe sposoby połowu . Napewno znajdziesz i zapamiętasz te najlepsze. Trening czyni mistrza.
Pozdrawiam.

No napewno tak zrobie, ale sam pewnie byles kiedys poczatkujacym i nie wiedziales co jest do czego, ja mam o tyle źle ze nawet nie ma mnie kto tego praktycznie pouczyc (nikt u mnie nie wedkuje), wiec chwytam sie roznych mozliwosci zdobycia wiedzy chociaz na poczatek, wiec nie zarzucaj mi ze ide na łatwizne, bo tak nie jest... zwyczajnie jestem zielony w tym temacie, zadaje konkretne pytania, a nie pisze bezsensownie "co mam robic zeby złapac rybe" :/ i oczekuje konkretnych odpowiedzi od ludzi ktorzy rozumieja moja sytuacje i chca pomoc... pozdrawiam i mam nadzieje ze rozjasniłem moje powody

proton

• Sr. Member
« Odpowiedź #5 dnia: May 28, 2010, 17:07:56 PM »
Wpisz w google : " połów okoni ". Znajdziesz tam dużo info.
Pozdrawiam.

Copyright © 2013 Simple Machines All Rights Reserved.