Tweety na temat @pzworgpl

Polski Związek Wędkarski

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: PODLODOWE MISZCZOSTWA KOŁA  (Przeczytany 1950 razy)

Wacław SANTARIUS

• Opiekunowie prezentacji
  • Full Member
    • Koło PZW Cieszyn
PODLODOWE MISZCZOSTWA KOŁA
« Odpowiedź #15 dnia: January 22, 2013, 22:27:03 PM »
Dyrekto... pisanie z błędami ortograficznymi niektórych bardzo drażni. nie rozumieją że są wśród społeczeństwa dyslektycy, "dysortograficy" i takie tam historie,....
 Każdy leń i nieuk usprawiedliwia się dzisiaj tymi wymienionymi przez Ciebie upośledzeniami.
Pozdrawiam

dyrekto

• Hero Member
« Odpowiedź #16 dnia: January 22, 2013, 22:31:10 PM »
Santarius Wacław
Dyrekto... pisanie z błędami ortograficznymi niektórych bardzo drażni. nie rozumieją że są wśród społeczeństwa dyslektycy, "dysortograficy" i takie tam historie,....
  Każdy leń i nieuk usprawiedliwia się dzisiaj tymi wymienionymi przez Ciebie upośledzeniami.
Pozdrawiam

zgadzam się,  staram się nie atakować a edukować.... również pozdrawiam :D

Wacław SANTARIUS

• Full Member
    • Koło PZW Cieszyn
« Odpowiedź #17 dnia: January 22, 2013, 22:49:19 PM »
Cytat: dyrekto....

zgadzam się,  staram się nie atakować a edukować.... również pozdrawiam :D...
Masz rację, ale szkoda czasu na dyskusje i edukacje prowokatorów. Blazen bawi się pewnie dobrze, jak to zresztą blazen...

antoni

• Hero Member
« Odpowiedź #18 dnia: January 23, 2013, 09:38:12 AM »
Mnie także, jako poloniście, pojawia się piasek w zębach, jak czytam tak napisane teksty, ale cóż tam, liczy sens. Podstawą do wędkowania pod lodem są przpisy zwarte w regulaminie Amatorskiego Połowu Ryb, ale dla potrzeb rywalizacji sportowej opracowano odrębne, szczegółowe zasady i one obowiązują we wszystkich przypadkach jeśli zawody podlodowe w kole mają stanowić eliminację do Mistrzostw Okręgu PZW. Przepisy te, po ich nowelizacji znajdują się w portalu PZW i obowiązują od 1 stycznia 2013 r. . Radzę zajrzeć do rozdz. III pkt. 4: http://www.pzw.org.pl/sport/wiadomosci/29812/67/zasady_organizacji_sportu_wedkarskiego_w_pzw_od_1012013_r

smagjack

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: January 23, 2013, 17:14:57 PM »
ortografia nigdy mi nie szła i dlatego zostalem budowlańcem a nie profesorem ciekawe jak wy murujecie tynkujecie kładziecie flizy czy tam coś innego czepiać się i krytykować karzdy umie ale na siebie nie popatrzy cała polska

smagjack

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: January 23, 2013, 17:17:57 PM »
a co do leni i nieuków to pracuje fizycznie od 14 roku życia a na studia  nie miałem kasy

feliks

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: January 25, 2013, 07:34:44 AM »
Głowa do góry ,zmontuj drużynę albo indywidualnie i wio na podlodowe mistrzostwa okręgu.Pokaż kolegom prezesa co potraficie.Życzę ci samych sukcesów.

Wacław SANTARIUS

• Full Member
    • Koło PZW Cieszyn
« Odpowiedź #22 dnia: January 27, 2013, 12:16:05 PM »
:smagjack [/quote]<fieldset>ortografia nigdy mi nie szła i dlatego zostalem budowlańcem a nie profesorem ciekawe jak wy murujecie tynkujecie kładziecie flizy czy tam coś innego.............</fieldset><fieldset>a co do leni i nieuków to pracuje fizycznie od 14 roku życia a na studia  nie miałem kasy</fieldset> Jak te Twoje mury, tynki, flizy, czy coś tam innego wyglądają jak ta Twoja pisownia, to "pożal się Boże"...
P.s. Ja też jestem budowlańcem.

smagjack

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: January 27, 2013, 21:31:56 PM »
znalazł śię profesor

smagjack

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: January 27, 2013, 21:35:43 PM »
smagjackznalazł śię profesor
 no tak stać nad pracownikami i kase brać to każdy umie . jak już co to nie jest forum ortograficzne jak ci przeszkadza to nie czytaj

Copyright © 2013 Simple Machines All Rights Reserved.