Dzieci i młodzież > Wędkowanie i udział w zawodach

Uwielbiam to hobby

(1/4) > >>

amaretto:
Jestem początkującym wędkarzem, ale jak tylko sie da to startuje w każdych zawodach w kole - mój sukces to spory okoń ! pozdrawiam innych zapalenców

korczak8:
a z jakiego koła jesteś? ja tez zaczynam i jeszcze nie mialem przyjemnosci brac udziału w zawodach..

grygo:
Ja jestem z Wrocławia więc startowac mogę dużo na przykład w OMW, to takie zawody  we wszystkich dyscyplinach sportowych w tym wędkarstwie. Akurat w OMW zawody w dyscyplinie wędkarskiej organizuje koło Astra z Wrocławia, jestem na nich trochę obrażony za2008 sezon, ale w tym sezonie jeśli koło nie będzie organizowac zawodów w tych samych terminach to chciałbym wystartowac w OMW.

wedkarz321:
ja tez jestem początkującym wędkarzem z koła Kalisz miasto i jeszcze nie startowałem w zawodach wędkarskich .POZDRAWIAM.

arnie:
wedkarz321, twoje Koło na pewno organizuje wiele zawodów, więc na start proponuje się z nimi zapoznać, zgłosić chęć uczestniczenia, prośbę wejścia pod opiekę któregoś z zawodników czy tez opiekuna młodzieży w Kole i pod jego okiem osiągać coraz lepsze wyniki. Jest tyle zawodów organizowanych, od towarzyskich po wyczynowe, że znajdziesz odpowiednie dla siebie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej