Nasze PZW > Ogólne
Wody Nizinne gdzie moge wedkowac ?
balcer00:
Witam serdecznie w tym roku chce wykupić składke na same wody nizinne i mam pytanko gdzie moge z składka wedkowac jestem z Leszna i prosze mi napisac czy musze uiszczac jakies dodatkowe składki jesli chce własnie tam wedkowac w tych miejscowosciach?
aha i jesli ktos z was mi odpowie na te pytanie to jeszcze jedno poprosze napiszcie mi prosze gdzie sie najlepiej wybrac na ryby w ktory rejon gdzie dobrze biora i na co :) pozdrawiam serdecznie i dziekuje.
składka ogolna wyniesie mnie 40zł+3cegiełka tak ?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz
balcer00:
kto mi odpisze ??
gustav665:
wysokośćskłądki zależ yod koła - pzw.pl na jakiejsc podstronie jest napisane ile bierze kazde koło
a jeśli mogę polecić to wybierz się nad Jezioro Żywieckie na rekordowe leszcze bądź na zb. Turawa kolo opola na sandacze ( najlepiej z łódki) ale to od czerwca ; P
gustav665:
leszno - Pełna karta:
normalna- 68zł
ulg 40zł
uczniowska 20zł
Wody górskie
3 x 50zł x 0zł = 0zł ; p
balcer00:
a napisz mi prosze bo moze sie lepiej znasz na tym gdzie moge wedkowac w lesznie lub okolicach jesli mam wykupione TYLKO pozwolenie na wody NIZINNE ? wiem ze napewno w zaborowie gdzie jeszcze.
I tak własnie myslałem ze ulgowe jest 40 zł i to bardzo mnie cieszy bo podobno wod nizinnych z ktorymi pzw leszno ma podpisany kontrakt jest duzo :) i sa niedaleko leszna ;) pzdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej