Z uwagi na powtarzające się ataki hakerskie, uprzejmie informujemy, że będziemy aktywować konta użytkowników Forum PZW wyłącznie dla e-maili rejestrowanych w polskiej domenie np. @wp.pl, @onet.pl, itd.
Można kupić drut na szpuli w sklepach rolniczychW żelaźniakach drut zazwyczaj jest w kłębach - problem z rozwijaniem długich odcinków Jak Pablo pisał - ocynk obowiązkowy Są jeszcze taśmy z wplecionymi drutami ale drogo wychodzi lecz widać je z daleka
hehehe czekałem aż gdzieś coś napiszesz bo widocznie jesteś nie tylko z nazwy baba co gada że się ktoś wchrzania, a sama to robi Wszystkim Paniom i babom składam najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet
W żelaźniakach drut zazwyczaj jest w kłębach - problem z rozwijaniem długich odcinków
Czyli jest tak babo:Wchrzaniłem Ci się w dyskusję zanim coś napisałaśCytat: k_piotr w March 01, 2018, 15:59:09 PMW żelaźniakach drut zazwyczaj jest w kłębach - problem z rozwijaniem długich odcinków Czyli wg ciebie to jest propozycja zakupu drutu z kłęba ??Sama trolujesz forum, a zwalasz pani kochana na kogo innegoA to co założyłaś drugie konto by się wyżyć za swoje porażki życiowe i ranga forum tak cię boli ? To zrób mi reset konta bo mi powiewa co się wyświetla w opisie profilu.Weź luźniejsze gacie zakładaj bo przez te napinanie w końcu ci żyłka pęknie
Myślę, że bstr wolałby już batem pogonić pastucha a nie owijać go drutem. To oczywiście żart, ale zwykłe proste pytanie kolegi proszącego o pomoc, stworzyło chamskie zachowanie na tym forum. Przecież wystarczyło, że jeden powiedział o kłębie drutu, drugi o kupnie w sklepie rolniczym i pytający by sobie wybrał co mu pasuje. A po co ta piana.