Ochrona środowiska > Ochrona środowiska

Drut na pastucha

<< < (3/3)

baba_jaga:
k_piotr ostatni  Twój wpis uświadomił mi  jedną rzecz.Musisz facet  wyjść z depresji  lub po prostu z głębokiego dołka  gdyż w przeciwnym razie wylądujesz na oddziale psychiatrycznym.A jak Ci się nie podobają  słonko moje wpisy, to s p i e r d a l aj. Wiedz jedno,przy takiej sztuce jak Ty trudno zachwać kulturę.

k_piotr:
Chyba musisz mieć doświadczenie w sprawach psychiatrycznych skoro wiesz doskonale co mi grozi

Poczytaj forum - nawet jak moje wpisy komuś się nie podobały to potrafił zwrócić uwagę lub wdać się w dyskusję w kulturalny sposób - nawet mnie to cieszy bo mam powód by kolejny raz np: poczytać ustawę czy znów zalać pytaniami jakiegoś komendanta PSR

W sprawach pastucha wszyscy niech się pytają TYLKO i WYŁĄCZNIE użytkownika baba_jaga - jest on chyba profesorem w tej dziedzinie - sądząc po kulturze osobistej jest pastuszkiem na co dzień więc chyba rzeczywiście niepotrzebnie wchrzaniłem się w dyskusję zanim się odezwał

I jeszcze jedno: masz mi za złe pisanie na większość tematów mimo tego że tylko pół jednego ze wszystkich twoich wpisów jest tematyczna ?? To zamiast zaśmiecać forum nagonką na mnie wysyłaj mi PW - oleję; ty się wyzyjesz i będziesz podbudowany, a forum dalej będzie polegało na tym na czym powinno czyli na tematycznej dyskusji

wb1119:
Myślę, że bstr wolałby już batem pogonić pastucha a nie owijać go drutem. To oczywiście żart, ale zwykłe proste pytanie kolegi proszącego o pomoc, stworzyło chamskie zachowanie na tym forum. Przecież wystarczyło, że jeden powiedział o kłębie drutu, drugi o kupnie w sklepie rolniczym i pytający by sobie wybrał co mu pasuje. A po co ta piana.

baba_jaga:

--- Cytat: wb1119 w March 09, 2018, 20:24:05 PM ---
Myślę, że bstr wolałby już batem pogonić pastucha a nie owijać go drutem. To oczywiście żart, ale zwykłe proste pytanie kolegi proszącego o pomoc, stworzyło chamskie zachowanie na tym forum. Przecież wystarczyło, że jeden powiedział o kłębie drutu, drugi o kupnie w sklepie rolniczym i pytający by sobie wybrał co mu pasuje. A po co ta piana.

--- Koniec cytatu ---

Brawo,uciąłeś Pan dyskusję,tak trzymać.Zapraszam do siebie  w góry na dzikiego pstrąga potokowca.A przy okazji zobaczysz Pan jak  wygląda ogrodzenie tzw.elektrycznego pastucha które przenoszę na 18 ha wypasu owiec.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej