Ochrona środowiska > Ochrona środowiska
Drut na pastucha
fragaria:
a po co się rozdziela stawy od pozostałej części upraw? Znaczy z wędkarstwem ma to coś wspólnego bo "stawy" ? hmmm ???
baba_jaga:
--- Cytat: k_piotr w March 08, 2018, 06:19:03 AM ---
hehehe czekałem aż gdzieś coś napiszesz bo widocznie jesteś nie tylko z nazwy baba co gada że się ktoś wchrzania, a sama to robi
Wszystkim Paniom i babom składam najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet
--- Koniec cytatu ---
k_piotr,po co rżysz i zębiska szczerzysz?Aaaa,rozumiem,tylko na tyle Cię stać,pisać ,bełkotać,aby tylko swoją rangę podnieść na tym forum.Proponowałeś "kłęby drutu kupione w żeleźniaku rozwijać"Może prędzej rozwiń i zacznij używać swoje zwoje w mózgu.
Do Twojej wiadomości forumowy trollu,ja odpowiadam i piszę w tematach z których posiadam wiedzę i na których się znam.Ekscelencja troll o nicku k_piotr pisze aby tylko pisać,nieważnie czy mądrze,ważne żeby pisać.Bez poważania,Januszu.
k_piotr:
Czyli jest tak babo:
Wchrzaniłem Ci się w dyskusję zanim coś napisałaś
--- Cytat: k_piotr w March 01, 2018, 15:59:09 PM ---
W żelaźniakach drut zazwyczaj jest w kłębach - problem z rozwijaniem długich odcinków
--- Koniec cytatu ---
Czyli wg ciebie to jest propozycja zakupu drutu z kłęba ??
Sama trolujesz forum, a zwalasz pani kochana na kogo innego
A to co założyłaś drugie konto by się wyżyć za swoje porażki życiowe i ranga forum tak cię boli ? To zrób mi reset konta bo mi powiewa co się wyświetla w opisie profilu.
Weź luźniejsze gacie zakładaj bo przez te napinanie w końcu ci żyłka pęknie
baba_jaga:
--- Cytat: k_piotr w March 09, 2018, 08:47:19 AM ---
Czyli jest tak babo:
Wchrzaniłem Ci się w dyskusję zanim coś napisałaś
--- Cytat: k_piotr w March 01, 2018, 15:59:09 PM ---
W żelaźniakach drut zazwyczaj jest w kłębach - problem z rozwijaniem długich odcinków
--- Koniec cytatu ---
Czyli wg ciebie to jest propozycja zakupu drutu z kłęba ??
Sama trolujesz forum, a zwalasz pani kochana na kogo innego
A to co założyłaś drugie konto by się wyżyć za swoje porażki życiowe i ranga forum tak cię boli ? To zrób mi reset konta bo mi powiewa co się wyświetla w opisie profilu.
Weź luźniejsze gacie zakładaj bo przez te napinanie w końcu ci żyłka pęknie
--- Koniec cytatu ---
Dawaj dalej gościu o nicku k_piotr.Czy ty naprawdę nie widzisz jak sam z siebie idiotę na forum robisz,zapluty szaleńcu rozkochany w swojej manii wielkości i nieomylności.Ty gościu masz kłopot nawet z prawidłową składnią zdań,o wiedzy nie wspomnę.Jesteś pewien, że powinieneś na forum się wypowiadać?
k_piotr:
Chyba musisz często słyszeć takie "komplementy" skoro sypiesz nimi jak z rękawa. Jednak jeśli uważasz że się przejmuję twoimi wpisami to jesteś w wielkim błędzie.
Jak masz taką potrzebę by łechtać swoje ego w taki sposób to proszę bardzo - po mnie to spływa bo raczej źle to świadczy o twojej kulturze niż o mnie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej