Sport > Zasady organizacji sportu wędkarskiego

PODLODOWE MISZCZOSTWA KOŁA

<< < (3/5) > >>

smagjack:
ale gdzie tojest napisane że od zawodów okręgowych jak ktoś kto łowi tylko na blaszkę wygra zawody to jak będzie reprezentował koło na okręgu gdyż tam wolno łowić tylko na mormyszke

arnie:
Nie  wiem jakie sa regulaminy zawodów w twoim Okręgu ale u mnie w Mistrzostwach Okręgu może brać udział każdy Członek Okręgu. Mistrzostowa Koła nie są zawodami eliminacyjnymi do Mistrzost Okręgu i taki tytuł nie daje szczególnego prawa startu w zawodach okręgowych. Jedynie w Kole mamy uchwałę że start Mistrza Koła w Mistrzostwach Okręgu jest przez Koło finansowany. I tylko tyle.

smagjack:
wielkie dzięki za informacje,to znaczy że na miszczostwa okręgu moge się zgłośic sam i nie musze być na miszczostwach koła . Towychodzi żeby jeżdzic na okręg za pieniądze koła trzeba być kolegą prezesa bo unas tak jest i chyba nic ztym nieda sie zrobic chociarz sie jest w czołówce zawodników to na okręg jedzie on z kolegami 

dyrekto:
smagjackwielkie dzięki za informacje,to znaczy że na miszczostwa okręgu moge się zgłośic sam i nie musze być na miszczostwach koła . Towychodzi żeby jeżdzic na okręg za pieniądze koła trzeba być kolegą prezesa bo unas tak jest i chyba nic ztym nieda sie zrobic chociarz sie jest w czołówce zawodników to na okręg jedzie on z kolegami możesz sam, nie musisz, wcale nie trzeba byc kolegą- jest coś takiego jak klasyfikacja, żądaj i wymagaj...
sami wybraliście zarząd, ten rok jest rozpoczynany zebraniami sprawozdawczo wyborczymi, masz ty i wszyscy inni prawo kandydować. mozesz to zmienić, spróbuj, może zostaniesz prezesem. powodzenia! mniej stresu, wiecej optymizmu,  wygrywanych zawodów, lepszego prezesa na nowy 2013 rok Tobie życzę. i pamiętaj uśmiechnij się bo to samo zdrowie.

smagjack:
pare razy prubowałem teraz jestem wrogiem nr 1 . Ale morze wybory na to coś zaradzą na prezesa już mnie chcieli ale niemam nato czasu szkoda ale morze kiedyś .Dzięki za życzenia tobie też durzo pucharów pozdrowienia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej