Sport > Sport kwalifikowany

Eliminacje do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej

<< < (3/5) > >>

dalton:
Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o ...... to samo.
A ja w razie czego mam "swoją" punktację  :)

kolo_kolejarz:
Panowie spieszę z odpowiedzią na nurtujące was pytania:
a więc kłamliwe jest to co pisze kol. że nowy administrator nie otrzymał wyników z Lajkonika Rożnowa oraz z zawodów eliminacyjnych Lajkonik 2015/ wyniki otrzymał bo są na stronie GKS tylko format w jakim je dostał to pdf więc wyniki trzeba wklepać ręcznie. nie wiem jak i na jakim programie będą losowane obsady łodzi na Nielisz zobaczymy losowanie jest dzisiaj,  jedyny program jaki jest to jest Kol. W Laskowskiego.
Serdecznie pozdrawiam ;
Robert W. :)

okonek77:
Pewnie Pan Laskowski ( skoro okazało się  po paru latach pokazowego funkcjonowania , że nagle  jego program jest zły :)- pokazał nowemu administratorowi gest Kozakiewicza :)
Dalton dobrze napisał jak nie wiadomo o co chodzi to ...........  chodzi ....... :):):)
A bez oficjalnej klasyfikacji ( prywatnych nikt nie uwzględni )  będzie wesoło będzie się działo ............. 

kolo_kolejarz:
Kolego okonek77 a ty byś udostępnił swoją własność ??? wcale się nie dziwię W. Laskowskiemu program jest dopracowany nie robi żadnych błędów. A tu nagle GKS mówi nie napiszemy nowy program w połowie sezonu to są chyba jakieś kpiny .....

okonek77:
Ja Panu Laskowskiemu też się nie dziwię , mało tego popieram go , bo jego program działa perfekcyjnie co pokazały poprzednie lata . A kolega Dalton trafnie napisał jak nie wiadomo o co chodzi ......
GKS cały czas pokazuje że szybciej działa niż myśli  , a na rozgrywkach zakulisowych cierpią zawodnicy I i II ligi . Ale wszystko do czasu :)   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej