Tweety na temat @pzworgpl

Polski Związek Wędkarski

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: Eliminacje do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej  (Przeczytany 16005 razy)

jasiek_dybczak

• Jr. Member
  • **
Eliminacje do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej
« dnia: June 24, 2015, 19:58:09 PM »
Witam. Czy ktoś może wie, gdzie znaleźć można klasyfikację zawodów eliminacyjnych do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej uwzględniającą rozegrane już 4 tury (po dwie tury Pucharu Lajkonika i Pucharu Elbląga)?
W poprzednich latach była umieszczona zaraz po rozegraniu zawodów, a teraz nigdzie nie mogę jej znaleźć...
PS. Tak samo chyba sprawa wygląda z klasyfikacją łączną GPx 2015.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za informację- Jan Dybczak

jakubs

• Jr. Member
  • **
Odp: Eliminacje do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej
« Odpowiedź #1 dnia: June 24, 2015, 20:53:22 PM »
Witaj Jasiu,
Też czekam z niecierpliwością na te klasyfikacje. Na tą chwilę jedyne co udało mi się ustalić to fakt, że za wyniki odpowiada nowy administrator, a zaniedbania spowodowane są tym, że jego aktualne prace skoncentrowane są wokół pisania nowych programów na zawody.
Mówiąc krótko, na klasyfikacje brakuje mu po prostu czasu.

Pozdrawiam
Kuba

goar

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: June 24, 2015, 23:17:21 PM »
No to to niech się nowy administrator pośpieszy - w piątek losowanie obsad łodzi na Nielisz i zawodnicy GP powinni mieć informację który z nich decyduje na jakiej łodzi będą pływać, czyli który z nich jest wyżej po 4 turach GP.
AG

okonek77

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: June 25, 2015, 12:35:15 PM »
Sam jestem ciekawy czy zdążą  do piątku zrobić klasyfikację GP skoro do dzisiaj nie ma nawet z eliminacji  ?

wyspa106

• Opiekunowie prezentacji
  • Jr. Member
« Odpowiedź #4 dnia: June 25, 2015, 13:27:07 PM »
Tu macie maila do odpowiedzialnego za prowadzenie strony  krzyniucha@gmail.com
Mi odpisał że nie otrzymał klasyfikacji po dwóch zawodach od organizatora zawodów na Rożnowie.

J.Wyspiański
« Ostatnia zmiana: June 25, 2015, 13:31:11 PM wysłana przez wyspa106 »

okonek77

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: June 25, 2015, 20:36:18 PM »
Mi odpisał że nie otrzymał klasyfikacji po dwóch zawodach od organizatora zawodów na Rożnowie

Józku to nie organizator zawodów ma robić klasyfikację :)
Program Pana Witolda Laskowskiego zrobi klasyfikację w parę sekund wystarczy tylko wklepać wyniki z San+ Rożnów  w GP  lub Lajkonik +Nogat II liga
Tylko wszyscy mają zawodników w d.....     bo  i tak przyjadą wystartują i zapłacą startowe . A w nagrodę ............. uścisk dłoni organizatora :):):) Bo szkoda kasy na choćby skromne nagrody xD

wyspa106

• Jr. Member
« Odpowiedź #6 dnia: June 25, 2015, 21:38:47 PM »
Kolego Okonek 77 tu masz odpowiedz jaką uzyskałem od krzyniucha@gmail.com

"Niestety nie.  Po prostu nie posiadam takowej. Nie sposób doprosić sie od organizatorów aby przesłali mi wyniki w Excelu, a na ręczne przepisywanie po prostu brak na razie czasu. W pierwszej kolejności muszę napisać program na zawody, później zabiorę się za klasyfikację.

Pozdrawiam

Krzysiek Chwastek"

dariusz_dworak

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: June 26, 2015, 09:57:05 AM »
Przecież lista San plus Rożnów istnieje, wisiała na drzwiach tarasu. Pytajcie o nią Roberta.

okonek77

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: June 26, 2015, 12:12:44 PM »
Wyniki  od dawna są w zakładce GP polski wyniki
http://www.gpximp.pzw.org.pl/cms/18626/zawody_gpx_polski_2015
Powtarzam wystarczy chcieć  , a że nikt nie chce to już nie Wasza wina
Może jak się zrobi wesoło , bo nikt nic nie wie , po dzisiejszym losowaniu obsad Nielisza to ktoś w końcu łaskawie to wklepie :)

jasiek_dybczak

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: June 26, 2015, 12:23:42 PM »
Z tego co się orientuje, lista, która wisiała na GP w Rożnowie, została powieszona przez Sędziego Głównego Zawodów na prośbę organizatora. Z tego co udało mi się też ustalić Organizator nie może udostępnić tej listy, gdyż prawa do Niej posiada Sędzia Główny Zawodów.
Tak więc można powiedzieć, że jeśli Administrator chciałby mieć ułatwioną pracę, musi zgłosić się do P.Laskowskiego.
PS. Dzisiaj losowanie par na GP Nielisza i dobrze by było, gdyby lista do wieczora zawisła na stronie...

dalton

• Sr. Member
« Odpowiedź #10 dnia: June 26, 2015, 12:37:39 PM »
Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o ...... to samo.
A ja w razie czego mam "swoją" punktację  :)

kolo_kolejarz

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: June 26, 2015, 13:11:01 PM »
Panowie spieszę z odpowiedzią na nurtujące was pytania:
a więc kłamliwe jest to co pisze kol. że nowy administrator nie otrzymał wyników z Lajkonika Rożnowa oraz z zawodów eliminacyjnych Lajkonik 2015/ wyniki otrzymał bo są na stronie GKS tylko format w jakim je dostał to pdf więc wyniki trzeba wklepać ręcznie. nie wiem jak i na jakim programie będą losowane obsady łodzi na Nielisz zobaczymy losowanie jest dzisiaj,  jedyny program jaki jest to jest Kol. W Laskowskiego.
Serdecznie pozdrawiam ;
Robert W. :)

okonek77

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: June 26, 2015, 13:15:25 PM »
Pewnie Pan Laskowski ( skoro okazało się  po paru latach pokazowego funkcjonowania , że nagle  jego program jest zły :)- pokazał nowemu administratorowi gest Kozakiewicza :)
Dalton dobrze napisał jak nie wiadomo o co chodzi to ...........  chodzi ....... :):):)
A bez oficjalnej klasyfikacji ( prywatnych nikt nie uwzględni )  będzie wesoło będzie się działo ............. 

kolo_kolejarz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: June 26, 2015, 14:29:37 PM »
Kolego okonek77 a ty byś udostępnił swoją własność ??? wcale się nie dziwię W. Laskowskiemu program jest dopracowany nie robi żadnych błędów. A tu nagle GKS mówi nie napiszemy nowy program w połowie sezonu to są chyba jakieś kpiny .....

okonek77

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: June 26, 2015, 16:18:59 PM »
Ja Panu Laskowskiemu też się nie dziwię , mało tego popieram go , bo jego program działa perfekcyjnie co pokazały poprzednie lata . A kolega Dalton trafnie napisał jak nie wiadomo o co chodzi ......
GKS cały czas pokazuje że szybciej działa niż myśli  , a na rozgrywkach zakulisowych cierpią zawodnicy I i II ligi . Ale wszystko do czasu :)   

Copyright © 2013 Simple Machines All Rights Reserved.