Tweety na temat @pzworgpl

Polski Związek Wędkarski

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Autor Wątek: zawody pytania  (Przeczytany 6651 razy)

artur1991

• Newbie
  • *
zawody pytania
« dnia: July 24, 2014, 09:56:47 AM »
Witam
mam pytanka:
1)czy jak mam opłaconą kartę wędkarską to mogę startować w zawodach??
2)czy muszę to zgłaszać w kole??
3)czy są pobierane opłaty za udział w zawodach??

zibi621

• Opiekunowie prezentacji
  • Newbie
Odp: zawody pytania
« Odpowiedź #1 dnia: July 24, 2014, 22:29:14 PM »
Tak.
Zależy od zawodów.
I tak i nie.

tao1111

• Hero Member
« Odpowiedź #2 dnia: July 25, 2014, 22:19:55 PM »
PO:
1. jeżeli jesteś członkiem PZW, a PZW jest organizatorem (koło PZW) zawodów to musisz się dowiedzieć czy koło PZW do którego należysz je organizuje wówczas masz zawody za free;
2. Skoro koło PZW do którego przynależysz i opłacasz w nim składki jest organizatorem to nie musisz płacić;
3. W zależności od ogłoszonego wcześniej regulaminu zawodów koło PZW, które jest organizatorem może ustalić jakieś wpisowe.
Zazwyczaj nie ma żadnej opłaty i wpisowego.

stiven2204

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: August 24, 2014, 11:42:20 AM »
1. zapisujesz się na zawody i tyle
2. nie trzeba
3.jezeli zawody są sponsorowane to niema opłat a czasami można opłaćic.

japon

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: May 17, 2015, 23:47:00 PM »
witam .czy ktoś mi odpowie na moje pytanie ? jeżeli zawody wewnętrzne kola rozpoczyna losowanie stanowisk o 7.00 a rozpoczyna sie wędkowanie 8,10 a ja zgłoszę się o7,45 to mogą mi odmówić startu z powodu spóźnienia ? a poprzednie zawody ukończyłem na drugim miejscu ? nie było żadnych nagród rzeczowych, tylko walka o punkty do ogólnej punktacji .powiedzieli mi że muszą wyrazić na to zgodę zawodnicy, których było raptem 7 na 150 członków koła. Nie dopuścili mnie po złości czy faktycznie mieli prawo taki ?

robocek

• Hero Member
« Odpowiedź #5 dnia: May 18, 2015, 04:44:55 AM »
Mieli rację,gdzie Ci mieli zrobić stanowisko.Wepchnąć pomiędzy zawodników czy od nowa robić losowanie.A tak na marginesie,czy to nie było celowe działanie z Twojej strony?Mieć otwierające stanowisko  bez losowania i "zablokować"konkurencję.Można było zadzwonić ,podać przyczynę spóżnienia i poprosić o wylosowanie numeru stanowiska pod Twoją nieobecność.Oczywiście za zgodą pozostałych zawodników.Nieraz tak się zdarzało gdy sędziowałem zawody i nie było problemów.Zawaliłeś sam więc próżne Twoje żale,miej pretensje do samego siebie.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

hasanek

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: August 01, 2016, 19:26:35 PM »
siemka.podepne sie pod temat.okręg na stronie ma liste organizowanych zawodów.pytanie czy każdy z danego okregu może w nich startować czy tylko mistrzowie kół należący do danego okręgu ? z mistrzostwami okregu to wiadoma sprawa ale z pozostałymi zawodami np: puchar wiosny albo jesieni ??

Copyright © 2013 Simple Machines All Rights Reserved.