Sport > Zasady organizacji sportu wędkarskiego

Prawo do startu w spławikowych mistrzostwach okręgu

(1/1)

piotr_stankiewicz:
Witam.
Jak wynika z regulaminu mistrzostw okręgu, prawo startu mają między innymi mistrzowie rejonów.
Koło, którego jestem członkiem nie organizowało mistrzostw koła a co za tym idzie, nie został wyłoniony reprezentant koła na mistrzostwa okręgu. Dodatkowo do tej pory koło nie zgłaszało do zarządu okręgu reprezentantów.
Moje pytanie brzmi w jaki sposób mogę uzyskać prawo do startu w mistrzostwach okręgu jako jedyny (chyba) chętny zawodnik z koła.
Pozdrawiam

henryk_p:
Jeśli się nie mylę to większość okręgów dopuszcza oprócz mistrzów koła indywidualne starty na własny koszt w ramach objętości łowiska np.łowisko 50 stanowisk a zawodników zgłoszonych przez koła 30.Radzę kolego w maju zadzwonić do biura ZO już będą znane zasady organizacji MO.Pamiętajmy niedługo wybory na szczeblu okręgu więc mogą być zmiany.Pozdrawiam i życzę dobrych wyników sportowych. 

arnie:
co Okręg to jest inaczej, u mnie w spinningu trzeba uzyskać kwalifikacje z Gpx Okręgu a w spławiku kto pierwszy ten lepszy

julia563:
To prawda, cały czas spotykam się z innymi przepisami w okręgch, ale niestety nic nie zrobimy z tym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej