Sport > Sport kwalifikowany

Eliminacje do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej

<< < (2/5) > >>

okonek77:
Mi odpisał że nie otrzymał klasyfikacji po dwóch zawodach od organizatora zawodów na Rożnowie

Józku to nie organizator zawodów ma robić klasyfikację :)
Program Pana Witolda Laskowskiego zrobi klasyfikację w parę sekund wystarczy tylko wklepać wyniki z San+ Rożnów  w GP  lub Lajkonik +Nogat II liga
Tylko wszyscy mają zawodników w d.....     bo  i tak przyjadą wystartują i zapłacą startowe . A w nagrodę ............. uścisk dłoni organizatora :):):) Bo szkoda kasy na choćby skromne nagrody xD

wyspa106:
Kolego Okonek 77 tu masz odpowiedz jaką uzyskałem od krzyniucha@gmail.com

"Niestety nie.  Po prostu nie posiadam takowej. Nie sposób doprosić sie od organizatorów aby przesłali mi wyniki w Excelu, a na ręczne przepisywanie po prostu brak na razie czasu. W pierwszej kolejności muszę napisać program na zawody, później zabiorę się za klasyfikację.

Pozdrawiam

Krzysiek Chwastek"

dariusz_dworak:
Przecież lista San plus Rożnów istnieje, wisiała na drzwiach tarasu. Pytajcie o nią Roberta.

okonek77:
Wyniki  od dawna są w zakładce GP polski wyniki
http://www.gpximp.pzw.org.pl/cms/18626/zawody_gpx_polski_2015
Powtarzam wystarczy chcieć  , a że nikt nie chce to już nie Wasza wina
Może jak się zrobi wesoło , bo nikt nic nie wie , po dzisiejszym losowaniu obsad Nielisza to ktoś w końcu łaskawie to wklepie :)

jasiek_dybczak:
Z tego co się orientuje, lista, która wisiała na GP w Rożnowie, została powieszona przez Sędziego Głównego Zawodów na prośbę organizatora. Z tego co udało mi się też ustalić Organizator nie może udostępnić tej listy, gdyż prawa do Niej posiada Sędzia Główny Zawodów.
Tak więc można powiedzieć, że jeśli Administrator chciałby mieć ułatwioną pracę, musi zgłosić się do P.Laskowskiego.
PS. Dzisiaj losowanie par na GP Nielisza i dobrze by było, gdyby lista do wieczora zawisła na stronie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej