Metody połowu - rady, porady, sprzęt, zanęty, przynęty > Spinningowa
Prosze o porade "spinningowa"
bektuskul:
Witam, jestem poczatkujacym, mam zamiar wybrac sie na rzeczke o głebokości ok 1 metra, o spokojnym nurcie, jestem nastawiony najbardziej na okonie, ale chciałbym zeby mi ktoś poradził:
- jaki ciezar główek jigowych wybrac
- jaki ciezar ciezarka do bocznego troka
- na co najlepiej w takich rzeczkach łowic
- i moze to głupie ale ja nie wiem, w ktora strone zarzucac czy pod prad, czy z pradem, czy moze w ogole to nie ma znaczenia
Bede wdzieczny za wszelkie informacje i porady, pozdrawiam :)
lechsulim:
mogę podać Ci adres www. ale na priv. znajdziesz tam wszystkie informacje dotyczące spiningowania
bektuskul:
Nadal czekam na jakies podpowiedzi od innych uzytkowników forum... :) bede wdzieczny
proton:
Zamiast iść na łatwiznę i pytać - sprawdź praktycznie wszystkie możliwe sposoby połowu . Napewno znajdziesz i zapamiętasz te najlepsze. Trening czyni mistrza.
Pozdrawiam.
bektuskul:
protonZamiast iść na łatwiznę i pytać - sprawdź praktycznie wszystkie możliwe sposoby połowu . Napewno znajdziesz i zapamiętasz te najlepsze. Trening czyni mistrza.
Pozdrawiam.
No napewno tak zrobie, ale sam pewnie byles kiedys poczatkujacym i nie wiedziales co jest do czego, ja mam o tyle źle ze nawet nie ma mnie kto tego praktycznie pouczyc (nikt u mnie nie wedkuje), wiec chwytam sie roznych mozliwosci zdobycia wiedzy chociaz na poczatek, wiec nie zarzucaj mi ze ide na łatwizne, bo tak nie jest... zwyczajnie jestem zielony w tym temacie, zadaje konkretne pytania, a nie pisze bezsensownie "co mam robic zeby złapac rybe" :/ i oczekuje konkretnych odpowiedzi od ludzi ktorzy rozumieja moja sytuacje i chca pomoc... pozdrawiam i mam nadzieje ze rozjasniłem moje powody
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej