Nasze PZW > Składki i opłaty
Troska ZG PZW o zdrowie swoich członków
m1957a:
Polaku rodaku ,, baba " nie napinaj się tak mocno i popuść gumkę bo Ci żyłka pęknie.
Zastanawiam się z której strony Bugu urodziłeś się ??? Weź kij i idź nad wodę zrelaksować się.
Pozdrawiam serdecznie !!! :) :) :)
cichy80:
Uważam że PZW powinien podjąć uchwałę że prawa członka nie traci się w tym roku np do końca czerwca, a nie do końca kwietnia >:(. Jeśli tego nie zrobią to podziękuję wam za współpracę. U mnie w regionie namnożyło się super komercyjnych łowisk gdzie przynajmniej pływają ryby. Widzę że tu nie liczy się prawo tylko KASA, KASA. Dodam jeszcze że jest kpiną gadka że można na ryby w tej chwili jechać. Prawo mówi jednoznacznie że możemy sie przemieszczać tylko w najważniejszych sprawach. Jak mam się dostać na łowisko?? Teleportować???
airloop:
Trochę to jest nieOk kiedy wiadomo ze opuszczenie domów jest zabronione wszystko wskazuje na to ze będą większe pod tym względem restrykcje, a z drugiej namawia się wszelkimi sposobami na opłacanie składek, przy tym namawiając na dokonanie wpłat sposobem zdalnym przez internet. Aby nie używać ostrych i niecenzuralnych określeń powiem ze jest to nie eleganckie i niegentlemańskie. Nadchodzi widmo utraty pracy zatem jak można kierować do ludzi takie apele, które wydaja się bez pokrycia. No mam racje czy się mylę ???
wb1119:
Nie widziałem, żeby ktoś namawiał. Są to tylko informacje o możliwości opłacenia.
lucas39:
Szanowni koledzy!!
PZW ma w dupie wasze pomysly poniewaz potrzebuje KASE. bo KASA utrzymuje lub daje im jakies tam profity dodatkowo niewiedziec czemu ale nadal PZW utrzymuje sobie SPORTOWCOW wedkarzy ( inni sportowcy musza szukac sobie sponsorow lub utrzymuja sie z wlasnych srodkow) wreczaja sobie wzajemnie nagrody a jak cos zostaje to wpuszczaja garsc ryb coby was na chwile przykneblowac.
Tak wiec MACIE placic i kropka.
na to ze zrobia oplate wywsokosci polowy skladki ( bo tak naprawde pozostanie tylko pol roku na lowienie) nie liczcie.
no ale tak to juz jest jak nie ma bata na konia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej