Sport > Sport kwalifikowany
Terminarz zawodów spinningowych GPx 2016
bateria:
Coś już wiadomo jak będzie ostatecznie wglądał kalendarz?
dalton:
Jeżeli to prawda co napisał Darek o zmianie 2 zawodów, to zastanawia mnie jedno - dlaczego drugi rok z rzędu likwiduje się najlepiej zorganizowane zawody jakie do tej pory były, na dużym ciekawym łowisku a zamiast tego proponuje nam się jakieś g...ne jeziorka w stylu tych w Gorzowie, lub planowanych w Koninie nie wspominając już bajora w stylu Nielisza. Czyżby "wierchuszka" aż tak bardzo bała się zawyżania poziomu !!!
darek_zgnilec:
Witam
Niedawno dowiedziałem się że Sławy nie będzie z powodu maila, którego wysłałem do Zespołu Sportu (początek wątku). Okazuje się że przez tego maila kilka osób znalazło sobie pretekst do usunięcia Pucharu Sławy. Fakt że łowisko nie PZW, z obfitością ryb też nie było za wesoło ale organizacyjnie to nie byłem na lepszych zawodach. Mogę powiedzieć że były to jedyne zawody, na których ani prze chwilę nie czułem się "dymany" ze strony organizatora, to znaczy że opłata startowa została zagospodarowana tak jak należy i tak powinno być zawsze.
Mnie interesuje jednak dlaczego na Dadaju (łowisko nie PZW), będą 2 zawody?
Odnośnie pozostałych pytań, też chętnie chciałbym coś usłyszeć (minęło kilka miesięcy).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej