Sport > Sport kwalifikowany

Spinningowe Grand Prix Polski 2018 - jednak Team'y ??

<< < (12/12)

raf7:

--- Cytat: rdzewiak w October 03, 2017, 22:47:16 PM ---
Robert
Na Hel to w przyszłym roku ;)
A tak serio!
Bruno racja;) i mało tego podsumowójąc osób wymienionych tu z imienia i nazwiska jest więcej ZA niż tych skrytych "Tomaszów" przeciw!;) Teamom:)

Pozdrawiam

Łukasz Zardzewiały

--- Koniec cytatu ---

Jako że "wytrawny" ze mnie dyskutant nadal będę trzymał się faktów. Pozwoliłem sobie przeliczyć głosy za i przeciw wszystkich osób wypowiadających się z tym wątku (tych "imiennych" i tych "bezimiennych") i sytuacja wygląda trochę inaczej niż przedstawił to Łukasz. A mianowicie:

Głosów za Team'ami..............- 6
Głosów przeciw  Team'om.......- 13

Wpis Roberta traktuję jako neutralny, bo nie opowiedział się po żadnej "ze zwaśnionych stron"  ;)
Tak więc póki co większość jest przeciwnych, choć zakładam, że może to wynikać po prostu z niewiedzy i braku informacji (tak jak w moim przypadku - nie potrafię powiedzieć, że jestem za czymś, co nie jest jednoznacznie przedstawione i nie ma żadnych szczegółów).

Pozdrawiam
Rafał Kubicki

rdzewiak:
Rafał
Tak jak pisałem nie traktuję na serio wypowiedzi "osób" które nie podpisują się z imienia i nazwiska ! Bo sam mogę zrobić parę kont i pisać to i owo!
I pisanie że takie prawa forum nie przekonują mnie!
Chce się brać za coś odpowiedzialność to się wypowiadam jako ja a nie wirtualne coś!
Jestem głęboko przekonany że ta reforma wprowadzi polską reprezentację na stałe do Światowej czołówki a nie tylko czasowego pobytu.

Pozdrawiam

Łukasz  Zardzewiały

kostek86:
Witam kolegów po kiju.
Przygladam się z boku całej dyskusji, miałem swój epizod w GP więc myślę że też mogę wyrazić swoją opinię.
Uważam że słowa sprzeciwu płyną głównie z ust osób które jako tako nie mają własnej jednostki pływajacej...
Wiele argumentów za jak i przeciw jest słusznych. Ale osobiście uważam ze Teamy są niezbędne, chyba że Indywidualne GP będą Indywidualne i każdy startuje sam na własnej Łodzi i to jego sprawa czy ma wiosła, silnik spalinowy czy elektryczny. Można również wtedy wrócić do zawodów z brzęgu na Wiśle, Odrze itd

Wracając do mojej opinii w Teamach jest nadzieja, wystarczy spojrzeć na większą ilość zawodów komercyjnych ich popularność, zasięg jak i atrakcyjność. Możliwość pozyskania nowych sponsorów itd... nie wspominając o kwestiach finansowych jak i czysto wychowawczych i zachowań osób dolosowanych do zawodnika z łodzią historii było wiele i niestety wiele też zależy od przypadkowo dolosowanego zawodnika i jego 3.5 godzinnego widzimisię.

Były zawodnik, obserwator

goar:
W kwestii liczenia głosów.
Proszę mój policzyć za team'ami.
Zdrów
Arkadiusz Gościnny

adi203:
Brawo Sebastianie za przepchniecie zmian. My jako świeżo upieczeni drużynowi zwycięzcy eliminacji cieszymy się że będą TEAMy. To właściwy kierunek zmian. Do zobaczenia na pierwszych zawodach w maju!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej