Sport > Sport kwalifikowany
Spinningowe Mistrzostwa Polski 2017 Sulejów - - - Skandal przez duże "S" !
pawelfishing.eu:
Czytając to wszystko aż się nie chce w to wierzyć jak tak można , zepsuć taką imprezę , tak lekceważyć warunki bezpieczeństwa !! Masakra ktoś musi za to beknąć
darek_zgnilec:
Obejrzyjcie krótki filmik z gruntowych zawodów wędkarskich organizowanych przez koło 31 z Tomaszowa Mazowieckiego. Opłata startowa 80pln, nagrody są pokazane od 3min.45s. Każdy uczestnik otrzymał nagrodę (startowało około 100osób).Można? Można, ale koło to blokowane jest na każdym kroku ponieważ wszystkie zawody, które organizuje są na wysokim poziomie, wszyscy uczestnicy są zadowoleni i często się zdarza że chcą zostać członkami tego koła co nie podoba się prominentom z innego koła, którzy mają dużo do powiedzenia w okręgu Piotrków tryb.
https://www.youtube.com/watch?v=jcl3yUMWQyI&sns=fb
Potem przychodzi czas na Spinningowe Grand Prix Polski czy Spinningowe Mistrzostwa Polski organizowane przez "działaczy" i mamy takie bagno!!!
Oczekuję od organizatora zwrotu 60% opłaty startowej do mojego okręgu PZW w Zamościu.
jakubs:
--- Cytat: darek_zgnilec w October 12, 2017, 08:53:16 AM ---
Oczekuję od organizatora zwrotu 60% opłaty startowej do mojego okręgu PZW w Zamościu.
--- Koniec cytatu ---
Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Myślę, że znajdzie się więcej przedstawicieli OKSów, którzy wystartują z podobnym postulatem.
Nie można dłużej przymykać oczu na te "bandyckie zagrywki".
Jakub Sokołowski
Nawigacja
Idź do wersji pełnej