Dzieci i młodzież > Ogólne
Szkółka Wędkarska
kon115:
Witam kolegów i koleżanki od pewnego czasu obserwuje młodzież w mojej okolicy i tak sobie myślę że w tak wielkim mieśćie jakim jest Poznań nie ma ani jednej szkółki wędkarskiej. Zastanawiam się jakie trzeba spełniać warunki aby taką szkółkę założyć? Pozdrawiam
arnie:
Faktycznie, w Poznaniu z tego co się orientuje najbliższą szkółkę prowadzi Koło Lubonianka w Luboniu.
A co potrzeba? Tylko kilku zapaleńców w Kole, którzy mają chęci i czas poświęcić się młodzieży. Plus wola Zarządu Koła by ta szkółkę dofinansowac groszem na zakup np. zanęt.
ppiotr:
Witam
A czy może istnieje jakiś regulamin dotyczący dzieci, bo nie mogę znaleźć.
Jekie składki zapłacą dzieci do lat 16, aby muc zorganizować dla nich zawody na wodach PZW. Z tego co się orientuje to musi być opiekun z wykształceniem pedagogicznym.
Przydałoby się więcej informacji na ten temat.
aquarius:
Piotrze, może zacznij pytać w swoim okręgu. Tam powinni odpowiedzieć na twoje pytania. Tak sądzę.
nocc:
Paczuski PiotrWitam
A czy może istnieje jakiś regulamin dotyczący dzieci, bo nie mogę znaleźć.
Jekie składki zapłacą dzieci do lat 16, aby muc zorganizować dla nich zawody na wodach PZW. Z tego co się orientuje to musi być opiekun z wykształceniem pedagogicznym.
Przydałoby się więcej informacji na ten temat. Witam ! Dziwi mnie to pytanie kolegi Piotra , w dobie internetu niemożliwe staje się możliwe. Zapraszam kolege na nasza stronę www.amur.kielce.pl do Działu OPŁATY ! tam spokojnie znajdziesz wszystkie informacje ,tylko one dotyczą naszego Okręgu i tu musisz wejść na stronę swojego Okręgu aby zaktualizować opłaty . Pozdrawiam AMUR Kielce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej