Sport > Zasady organizacji sportu wędkarskiego

Roczna (ogólna) klasyfikacja GPx w spiningu

<< < (2/2)

jelabo:
Nie chodzi mi o wykluczanie kogokolwiek - tylko o jasne i jednolite zasady. Skoro ustalono, że aby dostać się do zawodów GPx trzeba zająć miejsce w 20 z eliminacji - to po co znowu jakaś kolejna boczna furtka. Chociaż z drugiej strony jeżeli zawodnik w zawodach rangi Mistrzostw Polski w trzech turach uzyskuje więcej punktów niż zawodnik biorący udział w pięciu zawodach GPx (10 tur) - to być może zasługuje na takie uchonorowanie. Pozdrawiam.

wyspa106:
Startowałem w ostatnich spinningowych mistrzostwach Polski i żeby się zakwalifikować musiałem wywalczyć mistrzostwo koła,następnie zdobyć mistrza okręgu i z pewnością moge oświadczyć że to nie jest jakaś tam boczna furtka. Mistrzostwach Polski skończyłem na 16 miejscu ba nawet wygrałem jeden sektorów i mam nadzieje że zdobyłem wystarczającą ilość punktów ,aby wystartować w przyszłorocznym GPX.
Pozdrawiam J.Wyspiański

Dionysos:
Klasyfikacja w dyscyplinie spinningowej w 2010 rokuKlasyfikacje | 2010-10-05 | Publikujący: Główny Kapitanat Sportowy

klasyfikacja_druzz_spinnzawelimindo_gp_polski_20113.pdf [28,36 KB] klasyfikacja_indz_spinn_zawelimindo_gp_polski_20113.pdf [31,63 KB] klasyfikacja_indywidualna_spinning_polska_20104.pdf [42,48 KB] klasyfikacja__druzynowa_spinning_polska_20104.pdf [29,13 KB]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej