Sport > Ogólne

Rower trekkingowy

(1/1)

bstr:
Rower najlepiej z przerzutkami, aby można było jeździć po nieutwardzonych drogach do rzek czy jezior. Taki do 1400 zł maksymalnie. Może być ewentualnie używany... Do tej pory jeździłem autem, ale należałoby zadbać też trochę o kondycję.

jankps:
Dla mnie rower trekkingowy nie różni się znacznie od typowego roweru górskiego czy tam crossowego jak mawiają niektórzy. Tyle tylko, że posiada błotnik, hamulce czy tam oświetlenie. Czyli można powiedzieć, że jest to rower górski z akcesoriami jakie posiada rower miejski.
Sprawdź jeszcze na https://www.centrumrowerowe.pl/rowery/ tylko w kryteriach wyszukiwania wskaż, że chodzi o rower trekkingowy, następnie cena od najniższej. Masz tam kilkanaście rowerów które spełni kryteria. Np Unity  D 2.0 w kolorze białym.

andrewr:
Dobrze, że chcesz zadbać o swoją kondycję, to się ceni! Osobiście jeżdżę na rowerze trekkingowym od Kellys'a i śmiało mogę go polecić. Mam już go 4 lata i trzyma się całkiem nieźle.

atif:
Ja kupiłem Krossa, ale szczerze mówiąc teraz zastanowiłbym się nad rowerem z decathlonu, bo mają tam takie swoje, w bardzo dobrej cenie, a na teren się nadadzą jak najbardziej

ciszten:
Krossy są bardzo wygodne i świetnie wykonane. Mogę również polecić TRANS ATLANTIC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej