Sport > Zasady organizacji sportu wędkarskiego
Mistrzostwa Polski w spinningu 2010
andrzejl:
Witam. ma kolega rację, takiej uchwały w formie elektronicznej nie ma.napewno była datowana 21.06.2008 rok. W archiwach okręgów PZw powinna być dostępna. To juz kilkakrotnie odgrzewany kotlet, a że był autorstwa moich poprzedników, niech służy ich "chwale".Nowe regulaminy sa już złożone w ZG, i lada chwila ukażą się na stronie GKS , do publicznej dyskusji. jaki w ostateczności otrzymaja kształt bedzie zależne od nas .
pozdrawiam Andrzej Leśnik
bosop7:
P.Andrzeju,gdzie można obejrzeć wyniki łączne po zawodach w Grudziądzu i Hrubieszowie ?
Pozdrawiam.
andrzejl:
Witam. Ale kolega tempo nadaje. Na razie mogę podac kolegi miejsce, reszte jeszcze nie skończyłem.
miejsce 14 - 62 pkt.
Andrzej Leśnik
bosop7:
Witam.
Dzięki za wiadomość,przepraszam za tempo,ale do 20.08 są zgłoszenia do Częstochowy, a nie znając miejsca,nie wiedziałem czy warto startować,sam wykładam kasę,więc kolega rozumie......
Ale pojadę i powalczę. Wypadłem z GP z powodów zdrowotnych 2 lata temu,może uda się wrócić....
Pozdrawiam.:))
andrzejl:
W 2011 wchodzi 20 zawodników. Według orientacyjnych wyliczeń wystarczy dorobić z 20 pkt, na Poraju to chyba nie będzie trudne
Andrzej Leśnik
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej