Dzieci i młodzież > Przepisy PZW

kapturowy główny sąd koleżeński

(1/11) > >>

sprawiedliwy1410:
witam forumowiczów ,chciałbym opisać sytuację jaka miała miejsce w głównym sadziku w Warszawie a raczej  farsa  jaka betony serwowały  na tej sprawie ,będę umieszczał uzasadnienia wyroku żeby  udokumentować jak działa kolesiowska machina żeby  uchronić przed kara jednego prezesa  okręgu z Bydgoszczy, bo nawet adwokat z 40 letnim stażem nie widział  i nie przezył  takiego czegos co wyprawiał skład sędziowski ,raczej  ci panowie bawili się w sad  bo o prawie nie mieli  pojęcia bo jak można karać świadków i poszkodowanego a sprawcę przestępstwa uniewinnić ,dokładnie tak  koledzy i nie dopuszcza się świadków ,lamie regulaminy postepowania dyscyplinarnego i robi  się wszystko żeby tylko zatuszować winę jednego prezesa okręgu Bydgoszcz. Wniosek jeden  który potwierdza ze  ten  beton socjalistyczny ( wiele razy powtarzający się na roznych forach internetowych) jest nie do skruszenia ,robią co chcą żeby swojego  koleszkę uchronić a ludzi  którzy byli świadkami przestępstwa wyrzucić ze związku pzw i zamknąć im usta , to co wybrawiali ci panowie na rozprawie to chyba rezim Fidela Castro lub korei ki mirsena mogłyby się od nich uczyc ,potwiedza się ze pzw i  ubeckie poczynania niektórych panow którzy dorwali się do żłoba sa niereformowalni i musi co najmniej jedno pokolenie zniknąć żeby było troszkę lepiej i  nasuwa się  jeden wniosek jeśli masz inne myśli jak  ten beton to jesteś ich wrogiem i nie licz na uczciwość GSK

smolim:
Czekamy na te dokumenty , wówczas można będzie zająć jakiekolwiek stanowisko .

sprawiedliwy1410:
oczywiście ze tak ,czekam na przeslanie uzasadnienia kary z GSK ,powiem tylko tyle ze po ogłoszeniu wyroku beton  udający przewodniczącego składu sędziowskiego powiedział ze jeśli  byłbym sam na rozprawie i bez adwokata na który pozwala mi regulamin to by była kara mniejsza hahahah ,to  jedna z fars  które wypowiedział a było ich zdecydowanie więcej ,po prostu mój adwokat za dużo wytykał ich nieprawidłowości i był dla nich niewygodny

laszczowpzw:
Co takiego kolego strasznego zrobiłeś. Opisz, to będziemy orientowali się o co biega, a tak tylko wiemy, że wyżej jest beton według Ciebie oczywiście. No ktoś wybrał tych ludzi. Straszne to jest kurde.

sprawiedliwy1410:
No własnie ja nic kolego nie zrobiłem złego tylko cesarz Okregu Bydgoszcz leszek O.  użył wobec mojej osoby obraźliwe słowo ( powszechnie uważane za obraźliwe) przy tym było dwóch świadków ,złozylem wniosek do rzecznika dyscyplinarnego (notatkę służbowa)ale okazało się ze rzecznik dyscyplinarny to koles cesarza leszka O ,za  pomoc w jego  wybieleniu dostal nawet medal z jego rak , żeby  to wszystko zatuszować złożyl wniosek do Sadu Okregowego na moja osobe i tych dwóch swiadkow ze go pamawiamy hahahah ,ustawil sadzik pierwszej instancji tak ze te socjalistyczne stworki bez naszej obecności wydaly wyrok i tak im się spieszylo żeby tylko sprawa odbyla się  przed  ta sprawa na która  ja zlozylem wniosek ...a czemu tak im zalezalo na czasie ..proste ..wyrok skazujący nas przez kapturowy sadzik w Warszawie spowoduje ze  już Sadzik na cesarzem Leszkiem O .  już nie musi się odbyc bo po co  jak  nas skaża ze pomawiamy jego .Na dodatek  w Warszawie nie dopuszczono świadków a czemu ?  no bo nie tak powiedziała istota przypominajaca człowieka na stanowisku  przedodniczacego Sadziku, a w Bydgoszczy pierwsza instancja czyli kolesie cesarza Orzecha wydala wyrok bez naszej nieobecności ,mimo wcześniejszych zaswiadczen ze  jeden przebywa na zwolnieniu lekarskim ,drugi jest w Finlandii (praca zawodowa prowadzi duza firme budowlana i musial tam być przez miesiąc ) a trzeci  kierowca Tira ( tez przedstawil zaświadczenie z macierzystego zakładu pracy ze przebywa poza granicami kraju w tym terminie )  wszyscy wcześniej złożyliśmy pismo o zmiane terminu  rozprawy ( a najbliższym czasie przedstawie tutaj  to pismo) otrzymaliśmy odpowiedz ze w tym dniu co ma się odbyc rozprawa będzie rozpatrzenie naszych wnioskow o przeniesienie terminu rozprawy....a rzeczywiście było inaczej ..panowie zrobili sobie sadzik  bez nas wchodząc bez wazeliny cesarzowi Okregu Bydgoszcz. Na wszystko mamy papiery podpisane przez sekretariat biura Okregu ,nasze prośby ,ich  odpowiedzi ,uzasadnienia wyroków  itp. i  jak tylko dostaniemy uzasadnienie wyroku sadu kapturowego z Warszawy  umieścimy tutaj ...najlepsze było  słowne uzasadnienie osobnika przypominajacego człowieka jakiego  Harasi....betonowego kretyna ..ze jak bym był sam  bez adwokata to wyrok by  był  łagodniejszy hahhaha ,jeszcze nas adwokat z 40 letnim stażem prawniczym nie slyszal  takiego czegos !!! Wszystko w najbliższym czasie  umieścimy ,tylko dostaniemy końcowe dokumenty ,tych betonow  nawet nie interesuje prawo do obrony ,żadne prawo cywilne ,karne i żadna konstytucja która każdemu obywatelowi Rzeczpospolitej daje prawo do obrony nawet największemu bandycie
!!Oczywiście nie tylko tutaj rozpowszechniamy ten kapturowy sad panow spod znaku sierpa i młota,poszly pisma do kolorowych gazet ,portali wędkarskich ,nawet do komórki sejmowej która zajmuje się Wedkarstwem, lokalna gazeta z Bydgoszczy ,TVN i inne ,czekamy na odpowiedzi ,wkoncu trzeba skruszyć ten  beton który siedzi tylko za stołkami  za nasze pieniądze ( diety i wyjazdy z cesarzem orzechem na libacje alkoholowe) bo ten pan  ma klopty z alkoholem i to wielkie ! Pozdrawiam, będziemy systematycznie dostarczać informacje w tym temacie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej