Sport > Sport kwalifikowany
Spinning - Nowe zasady organizacji sportu wędkarskiego 2018 (projekt)
sum23:
Witam.
Dzięki Sebastian za informowanie nas o aktualnościach w temacie przyszłorocznego Gpx. Polski. Wydaje mi się , że wszystko idzie w dobrym kierunku. Czeka Nas trochę zamieszania w związku ze zmianami w zasadach organizacji sportu wędkarskiego i deklaracjami do lig , więc bądźmy cierpliwi , wszystko się wyjaśni (mam nadzieję) już na początku lutego.
Słowa uznania dla osób poświęcających swój czas na tworzenie przepisów , dzięki którym odbędą się przyszłoroczne zawody Gpx. Polski w spinningu.
Damian Poniatowski:
Witam,
Nie mogę znaleźć nigdzie jakichś oficjalnych informacji w którym kierunku to wszystko ostatecznie zmierza, ale rozumiem, że już jakieś decyzje zapadły skoro terminarz jest dostępny w internecie.
Z informacji w nim zawartych można sądzić, że mamy ligę teamową, nie ma jednak terminów dla ligi indywidualnej.
Terminarz ściągnięty ze strony okręgu pilskiego
Pozdrawiam
Damian Poniatowski
rafek2:
"Ogólnopolskie Zawody Spinningowe GPP z brzegu (pstrągi) 13-15.04 Katowice Rzeka Przemsza"
"Ogólnopolskie Zawody Spinningowe GPP z brzegu (pstrągi) 27-29.04 Wałbrzych Rzeka Nysa Kłodzka"
"Ogólnopolskie Zawody Spinningowe GPP z brzegu pstrągi + eliminacje do GPP 2019
z brzegu 11-13.05 Krosno Rzeka San".....to z projektu terminarza, który miał być uchwalany na ostatnim GKS podajże 12 grudnia....ale na stronie PZW cicho i dalej nikt nic nie wie :(
pozdrawiam Rafał Flammer
niebretej:
A coś więcej o tych zasadach??? Gdzieś można doczytać?
dalton:
Zakładkadka "sport PZW"
"Terminarz imprez do Uchwały ZG PZW Nr 15/XII/2017 oraz Zasady Organizacji Sportu Wędkarskiego do Uchwały ZG PZW Nr 16/XII/2017 r."
Nawigacja
Idź do wersji pełnej