Nasze PZW > Składki i opłaty
weryfikacja na wedkarz.pzw.pl
zorza:
Ciekawe ile kasy poszło na projekt który nie działa? Poszło i pewnie dalej idzie bo trzeba opłacić serwery, administratorów itd.
Skoro nie można zrobić opłat to po co się rejestrować?
@Rzecznik Prasowy ZG PZW Jeżeli kogoś nie pogonicie osobiście to się nie ruszy do roboty? Pewnie tak samo jak i z innymi sprawami koła.
Rzecznik Prasowy ZG PZW:
--- Cytat: ppiotr w February 16, 2022, 15:58:14 PM ---
Po ok miesiącu jeszcze nie da się wykupić zezwolenia, zaczekam jeszcze z tydzień i usunę konto, jak dalej tak będzie.
--- Koniec cytatu ---
Proszę o informację jakiego Okręgu jest Kolega członkiem.
ppiotr:
Chcę wykupić składki w OM i Pzw Suwałki, opcjaja "wykup składkę" jest nieaktywna.
Rzecznik Prasowy ZG PZW:
Szanowny Kolego,
Kilka słów wyjaśnienia. Otóż Centralna Baza Danych to nic innego jak elektroniczna kartoteka członków PZW (odchodzimy od papierowych kartotek) - myślę, że tu Kolega założył konto i czeka na weryfikację, czy tak?
Natomiast aplikacja wedkarz.pzw.pl - jest stopniowo wdrażana, obecnie można wykupić składki, tylko w tych Okręgach, które już skonfigurowały dane i uruchomiły płatności. O ile wiem Okręg Mazowiecki jeszcze tego nie uruchomił.
Obecnie Składki w OM można wykupić https://ompzw.eparki.pl/
a zezwolenie w GR PZW Suwałki tutaj https://www.pzw.suwalki.com.pl/zezwolenia/
ppiotr:
Dziękuje za odpowiedź.
Zgadza się, założyłem konto w CBD i opcja składki, wykup składki jest nieaktywna. Przeczytałem instrukcję i tak z niej zrozumiałem, aby tak zrobić. Czyli od tej pory wiem, że jest Cenatralna Baza Danych, w której jest opcja wykup składki i jest aplikacja w której jest pewnie też wykup składki.
Nic mi nie dadzą te linki np PZW Suwałki, bo tam nie da się wykupić składki rocznej.
Wniosek taki: W dobie szerokiego dostępu do internetu muszę zrobić ok 200 km samochodem w dwie strony, aby wykupić składki w OM i PZW Suwałki.
W mojej okolicy koła nie mają skałdek PZW Suwałki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej