Dzieci i młodzież > Ogólne

Grillowanie ryb

<< < (2/2)

arokok:
Ja ostatnio grilowałem pstrąga. POłożyłem rybę bezpośrednio na ruszcie, ale żeby się ona nie przykleiła do niego, posmarowałem wcześniej ruszt olejem.

________________________________________
zobacz jak spisać testament w Krakowie

moczykij28:
Mój patent na pyszną grillowaną rybę - dodaję do środka masło zmieszane z czosnkiem, cebulką i przyprawami. Wychodzi pyszna. I zgadzam się poprzednikiem - brykiet podbija smak!

arkoreks:
Mój sposób na rybę z grilla to dobra marynata - bez tego ani rusz :D Białe wino, oliwa, czosnek, przyprawione cytryną, solą i pieprzem, minimum godzinę, a najlepiej znacznie dłużej w lodówce, po czym wrzucam na ruszt, luzem albo w folii, zależy na jakim grillu. I gotowe :D

arokok:
Uwielbiam grillowane ryby a najbardziej to łososia i pstrąga

________________
zobacz badanie piersi USG w Warszawie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej