Sport > Sport kwalifikowany
Eliminacje do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej
jasiek_dybczak:
Witam. Czy ktoś może wie, gdzie znaleźć można klasyfikację zawodów eliminacyjnych do GPx Polski 2016 w dyscyplinie spinningowej uwzględniającą rozegrane już 4 tury (po dwie tury Pucharu Lajkonika i Pucharu Elbląga)?
W poprzednich latach była umieszczona zaraz po rozegraniu zawodów, a teraz nigdzie nie mogę jej znaleźć...
PS. Tak samo chyba sprawa wygląda z klasyfikacją łączną GPx 2015.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za informację- Jan Dybczak
jakubs:
Witaj Jasiu,
Też czekam z niecierpliwością na te klasyfikacje. Na tą chwilę jedyne co udało mi się ustalić to fakt, że za wyniki odpowiada nowy administrator, a zaniedbania spowodowane są tym, że jego aktualne prace skoncentrowane są wokół pisania nowych programów na zawody.
Mówiąc krótko, na klasyfikacje brakuje mu po prostu czasu.
Pozdrawiam
Kuba
goar:
No to to niech się nowy administrator pośpieszy - w piątek losowanie obsad łodzi na Nielisz i zawodnicy GP powinni mieć informację który z nich decyduje na jakiej łodzi będą pływać, czyli który z nich jest wyżej po 4 turach GP.
AG
okonek77:
Sam jestem ciekawy czy zdążą do piątku zrobić klasyfikację GP skoro do dzisiaj nie ma nawet z eliminacji ?
wyspa106:
Tu macie maila do odpowiedzialnego za prowadzenie strony krzyniucha@gmail.com
Mi odpisał że nie otrzymał klasyfikacji po dwóch zawodach od organizatora zawodów na Rożnowie.
J.Wyspiański
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej